Miért használj te is falilámpákat otthon vagy az irodában?

Illusztris falilámpák használatával te is otthonosabbá teheted a lakásod, vagy esztétikusabbá az irodád. Ezek a világítástechnikai eszközök szinte a reneszánszukat élik, érdemes neked is haladni a trendekkel és felszerelni a környezetedet velük.

Falilámpákkal a mindennapok fényeiért

A LEDLámpaház.hu-nál falilámpák otthoni, irodai alkalmazásra egyaránt megtalálhatóak. Mivel széles a termékpaletta, így nagyon sokféle változatban állnak rendelkezésre. Ez azért jelent előnyt, mert így a lakásod, irodád stílusához legjobban illeszkedő darabokat tudod kiválasztani.

A falilámpák változatossága új színt és fényeket visz a környezetedbe. Az, hogy mi számít ideális választásnak, több tényező függvénye. Elsőként mindig az adott helyiség jellegzetességeit kell feltérképezni, illetve előre behatárolni, hogy ott milyen tevékenységeket akarsz végezni. Ha ezen szempontokat meghatároztad, következhetnek azok az egyéni ízléstől függő kívánságok, amelyek szintén sokat nyomnak a latban.

Választhatsz stílus, alapanyag, szín, alak alapján, de beleszerethetsz egy-egy darabba úgy is, hogy nem sokat lamentálsz a döntés előtt.

Az új falilámpákba is feltétlenül LED izzó kerüljön

Miért? – teszed fel a kérdést. Azért, hogy haladj a korral, és kihasználd az innovatív technológia számtalan előnyét.

A korábbi hagyományos izzók hiába is versenyeznek a LED-es megoldásokkal, rendre alulmaradnak a nagy versengésben. A LED-es lámpák, LED-es fényforrások, LED szalagok előnyeit nem tudják felülmúlni:

  • 80%-kal kevesebb energiát fogyasztanak
  • Sokkal hosszabb az élettartamuk
  • Lényegesen költséghatékonyabbak
  • Környezetkímélőbbek, hiszen nem tartalmaznak mérgező anyagot, és csak ritkán kell cserélni őket
  • Nem villódznak és nem fájdítják meg a fejed – kíméletesek a szemmel
  • Nem olyan sérülékenyek (például a LED szalagok hosszú élettartama biztosítható azzal, ha az előírásoknak megfelelő módon LED profilokban helyezed el őket)
  • Nem igényelnek akkora figyelmet a karbantartás szempontjából
  • Jól tűrik a le- és felkapcsolgatást, ez a hagyományos izzókról nem mondható el

Lehet, hogy a bekerülési költségük magasabb, de a fenti előnyök miatt mindig megtérülő befektetésnek számítanak. Az éves energiafogyasztásod csökken, jelentős lesz a megtakarítás, amit bármire elkölthetsz, akár újabb LED-es eszközök vásárlására is.

Nem könnyű a döntés: mégis milyen falilámpákat érdemes választanod?

A választásod lehet szubjektív (olyan, ami neked tetszik) és objektív (mi a legideálisabb). El kell döntened, hogy tényleg falilámpára van-e szükséged az adott helyiségben. A döntés egyértelmű akkor, ha a fényt oldalirányból akarod szolgáltatni, ilyenkor mindenképpen ezekre lesz szükséged.

A falilámpákat ugyanis nagy előszeretettel alkalmazzák az előszobákban, a hálószobákban és a teraszon, de bátran felszerelheted a nappaliban a konyhában, sőt az irodádban is! Fontos, hogy csak kiváló minőségű termékek mellett tedd le a voksod, így nem ér csalódás a későbbiekben sem.

Szponzorált tartalom – Hirdetés (x)