Lenyűgöző fa játékok gyerekeknek

Amikor meglepetést keresünk gyermekünk számára, mindig szem előtt tartjuk, hogy az biztonságos és hasznos is legyen a számára. Kevesen vannak viszont azok, akik a vásárlás során a környezetre is odafigyelnek. Pedig a fa játék webshop kínálata hatalmas, ahol számos egyedi, igényes és tartós darab közül válogathatunk. Lássuk, hogy melyek ezek! 

Grimms poharas babajáték 

A babák pohárban egy színes Grimms változat, amely összesen hét darab babát tartalmaz. A figurák mindegyikét egyedileg és kézzel festik színesre, ezért is olyan különleges és egyedülálló. Remek szórakozási lehetőséget nyújt nemcsak a kicsik, hanem a nagyobbak számára is egyaránt. Sokszor helyettesítheti az igazi Barbie babákat, akiket nem vittünk magunkkal a nyaralás során. A termék juharfából készült, vízbázisú festékkel festve, így semmilyen mérgező anyagot nem tartalmaz.  

Fa babajáték 

fa játék webshop kínálatában találhatunk továbbá babák számára is pár meglepetést. Egy kisbaba érkezésekor a gyermekszoba legtöbb felszerelés még inkább használati tárgy, mintsem játék. Viszont mindenki szeretné egy kicsit hangulatosabbá és varázslatosabbá tenni a kuckójukat. Fontos azonban, hogy minden esetben tudatosan válasszuk meg a kiegészítőt, hiszen ebben a korban még különösen fontos, hogy mit is vesz a gyermek a kezébe és a szájába. A gúnáros babatornáztató a Little Dutch-tól például remek megoldás lehet, amivel akár hosszabb időre is lefoglalhatjuk a lurkót. A tömör favázzal piacra dobott, három plüss figurával kiegészített termék képes fejleszteni a babák szem és kéz koordinációját egyaránt.  

Kot-kot anyó bébicsörgő 

A BabyCot Djeco által forgalomba hozott tyúkanyós fajáték remek szórakozást nyújthat a kicsik számára. A mókás kinézetű darab állandó mozgásával és hangadásával hívja fel magára a figyelmet.  Emellett a csörgés az, ami megfoghatja a gyermekeket, így akár órákat is eltölthetnek a tyúkanyó társaságában.  

Varázspalló 

Az egyensúlyozó hinta támogatja a kreatív és szabad játékot és mozgást. A meglepetés termék színezése kizárólag környezetbarát anyagokkal történik, így bármely gyermek biztonsággal használhatja ezt a készségfejlesztőt. A termék önbizalmat ad, de támogatja az egyensúly érzékelését, illetve a koordinációs képességet. Nagy előnye, hogy hatalmas teherbírása van, így egyszerre akár több lurkó is igénybe veheti a különböző színekben pompázó játékot.  

Összegezve 

Lenyűgöző, egyedi, hasznos és praktikus meglepetést keresel a gyermeked számára? Akkor a fa játék webshop kínálatában biztosan találsz majd megfelelő darabot. Válassz nyugodtan több színben is kapható varázspallót, vagy valamilyen egyéb fa babajátékot, ami jól jöhet a legkisebbek számára is.