Lakberendezési tanácsadás online

Ha folyamatosan záporoznak az ötleteid, hogyan rendezd be a lakásod, de nem tudsz dönteni melyiket válaszd, akkor a lakberendezési tanácsadás éppen neked való. Lakberendező szakember segítsége nélkül lehetetlenség rövid idő alatt végig venni a lehetőségeket az anyagi és időbeni ráfordításukkal együtt és kiválasztani a minden tekintetben legideálisabbat. A kapkodásnak pedig meglehet majd a böjtje, mert a sebtében kiválasztott megoldás tapasztalatok híján, nem biztos, hogy a legjobb megoldás.

Lakberendezési tanácsadás

A lakberendezési tanácsadás történhet akár online is. Az online lakberendezési tanácsadásra van lehetőség Skype vagy Messenger segítségével a lényeg, hogy legyen képernyőmegosztási lehetőség és az eszköz, amin ez történik rendelkezzen akkora képernyővel, amelyen a részleteket is jól lehet látni: laptop, asztali gép vagy tablet. A telefonod képernyője nem igazán elég ehhez.

A leggyakoribb lakberendezéssel kapcsolatos eldöntendők

A lakás méreten felül nagyon fontos szempont hányan fogják lakni, milyen életkorúak és milyen igényeik vannak. Már a tervezésnél kiderülhet néhány hiányosság, hiszen az építész nem lakberendező, és a megbízó számára fontos apró részletekre nem figyel, például a tervezett ülőgarnitúra befér-e vagy hogy a gáztűzhelyet vajon te oda tervezed-e tenni ahová az építész a gázcsonkot tervezi, vagy teljesen különbözik a tervetek. A fürdőszoba tervezésekor is fontos tudni zuhanykabint szeretnél vagy sarokkádat és azt is hogy hányan fogják használni. Ez csak egy két apróság a sok-sok egyeztetendő dolog közül, amire tapasztalatok híján talán nem is gondolsz, csak akkor derül ki, hogy nem ez volt az elképzelésed amikor már elkészült. Mindenen akkor a legkönnyebb változtatni amikor még papíron vagy a merevlemezen van.

laptop no

Az online lakberendezési tanácsadás előnyei

  • Ha csupán megerősítésre vágysz vagy csupán el szeretnéd kerülni a költséges tévedéseket
  • Ha a számodra szimpatikus lakberendező Győrben van, te pedig az ország másik végében
  • Ha a vírushelyzet miatt most minimalizálnád a személyes kontaktust
  • Ha egyébként úgy érzed mindent el tudsz egyedül dönteni, de egy kis tanácsadás nem árthat
  • Ha lakberendezőt keresel nagyobb feladatra, de tesztelni szeretnéd egymásra tudtok-e hangolódni.
  • Ha már felismerted, hogy magazinokban látható lakásokat nem másolhatod be a tiedbe ezért arra vágysz, hogy valaki álmodja meg a Te csodás lakberendezési tervedet
  • Ha rengeteg megválaszolandó kérded van
  • A szóbeli tanácsadás nem elegendő a konkrét beszerzési helyek megválaszolására

További kérdéseidet felteheted itt is: Harmonialakberendezes.hu