Nem akart padot venni az erkélyre, inkább készített egyet raklapból

Anna Roger pad raklap

Egy TikTokker érdekes videót osztott meg a közösségi oldalon. Raklapból készített magának egy padot, ahelyett, hogy vett volna egyet.

Anna Roger vélhetően sok időt tölt el, pihen a kis alapterületű erkélyen, ezért szerette volna lakályosan berendezni, sok pénzt azonban nem akart áldozni a célra.

Így gondolt egyet és használt raklapokból készített magának egy padot, vagy egyfajta nyugágyat, ki hogy fogja értelmezi a „bútort“, ha megnézi az alábbi videót.

A raklap beillesztése után jön a lényeg, azt alaposan elfedte párnákkal, hogy a félig fekvő, félig ülő alkalmatosság minél kényelmesebb legyen.

A fiatal nőt azonban nem csak kényelmi szempontok vezérelték, mikor berendezte az erkélyt, hanem az egyszerűség gondolata is.

Egy pici dohányzóasztalt és virágtartót helyezett még el az erkélyen, olyanokat, melyek kevés helyet foglalnak el, mégis emelik a komfortzónát, egyben a célnak megfelelően használhatók.

Mindehhez még egy szőnyeg is tartozik, mely nélkül talán „szegényesnek“ tűnne a pici balkon.

Mint ahogy a felvétel végén látható, az erkély este, a sötétben is haszálható, ehhez a világítást gyertyafény adja, mely igazán hangulatossá teszi a környezetet.

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Photo by Max Rahubovskiy – pexels