Nem minden kezdet nehéz!

Csak az, amit azzá tesznek. Hiszen gondolj csak bele! Ha egy új munkahelyen kezdesz, akkor ha jól felkészítenek és betanítanak, akkor bátran belevághatsz a munkába. Ha bármilyen nagy lakásfelújítást szeretnél csinálni, akkor ott is minden a tervezésen múlik. Ha gondosan megtervezed a lépéseket, akkor sokkal gördülékenyebben megy minden.

Ahogy látod, minden a megfelelő előkészítésen múlik. Miért lenne ez másként a hálószobában? Mai írásunkban arra világítunk rá, hogy miért jobb az in medias res kezdést a színpadra meghagyni!

Kellenek az előkészületek!

Ahhoz, hogy át tudd magad adni a szex örömteli és meghitt pillanatainak, bizony kell az is, hogy hangulatba tudd hozni magad. Illetve egymást. Erre tökéletesen alkalmasak a Vágyaim.hu-nál kapható síkosítók és masszázsolajok, amelyek segítségével hamarabb kerülhettek izgalmi állapotba.

Még mielőtt azt hinnéd, hogy a síkosító csak frigid nőknek kell, felhívjuk a figyelmedet arra az aprócska tényre, hogy alig akad olyan nő, aki élete során legalább egyszer ne szenvedett volna a hüvelyszárazságtól.

Ennek azonban semmi köze nincs a szexuális étvágyhoz, hanem sokkal inkább a stresszhez, betegségekhez, különféle gyógyszerek mellékhatásaihoz. Így aztán nem meglepő, ha a legtöbb hölgy tart magánál otthon akár síkosítót, akár masszázsolajat.

A ráhangolódás fontos momentuma, hogy nem sietsz és nem siettetsz. Hagyod, hogy megérkezzetek a pillanatba, hogy át tudjátok adni magatokat az izgalmaknak.

Találd meg a tökéletes darabot!

Akár síkosítóról, akár masszázsolajról van szó, fontos, hogy az igényeiteket, preferenciáitokat figyelembe véve válasszatok.

Ha egy jóleső masszázstól tudtok ellazulni, akkor vétek lenne kihagyni a masszázsolajat, de csakis olyan illatvilágot válasszatok, ami mindkettőtök ízlésének megfelel. Mellé készülhettek a sima gyertyán túl akár testgyertyával is.

Ha ezeken az alapozó lépéseken túl vagytok, akkor jöhet a síkosító. Itt is nézd meg, hogy milyen bázisút választasz. Különösen akkor érdekes ez, amikor szexuális segédeszközt is bevontok, ott ugyanis a használati utasításnak megfelelően kell eljárnotok. 

Tovább cifrázhatod a helyzetedet, ha antiallergén változatokat keresel, vagy ha melegítős, esetleg ízesített darabokra esik a választásod.

Láthatod hát, bőven akad választási lehetőség, nem csoda, hogy ha ezek az előjátékot segítő szerek annyira közkedveltek!

Jobban csúszik!

Talán nem meglepő, de a szex terén ugyanolyan jelentősége van annak, hogy gördülékenyen történjenek a dolgok, mint bárhol másutt, így megelőzendő a kellemetlen pillanatokat, szerezz be minél többféle síkosítót és masszázsolajat, hogy amikor legközelebb együtt vagytok, egy kézmodulattal meg tudd nyitni a Vágyaim.hu webshopjából összeállított szexpatikád ajtaját!

Szponzorált tartalom – Hirdetés (x)