A te hálószobádból sem hiányozhat a jolly joker!

Alig akad olyan ember, akit élete során legalább egyszer ne aggasztott volna a szexuális élete. Persze minél idősebbek és minél tapasztaltabbak vagyunk, annál több okunk van az aggodalomra, ám a rossz hír az, hogy az életkor előrehaladtával nem hogy csökkenek a problémák, hanem megváltoznak, és teljesen más jellegűek bukkannak fel.

Így ha már nem azon aggódsz, hogy a kiszemelt nő vajon ágyba bújik-e veled, hanem azon, hogy bírod-e elég ideig, és megfelelő keménységet tudsz-e hozni, akkor mai írásunk kifejezetten neked szól!

Készülj fel előre!

Ha már érzed magadon az idő múlását, akkor mindenképpen érdemes beszerezni a Szexaruhaz.hu Szexshop péniszgyűrűinek kínálatából a számodra ideális darabot. Persze nem azt akarjuk ezzel sugallni, hogy eztán minden bevetésen használd, hanem sokkal inkább azt, hogy barátkozz meg vele, ismerd meg a működését, tapasztald ki, hogyan működtök együtt, és ha úgy hozza a sors, csak elő kell kapni.

A mai stresszes, rohanós élet bizony nem kedvez a szexuális teljesítménynek – egyik nem esetében sem. Ám míg a női rész viszonylag könnyen megúszható, a férfiak merevedésének intenzitása, valamint hossza olyan, amit sem megjátszani, sem letagadni nem lehet. És amikor úgy érzed, kudarcot vallanál, akkor lép a színpadra a péniszgyűrű! 

Sokszor már maga a tudat, hogy van mihez nyúlni, biztonságot ad, és máris kevésbé izgulsz azon, hogy vajon felsülsz-e a partnered előtt vagy sem!

Hogyan működik?

Most biztosan azon gondolkozol, hogy vajon hogyan fejti ki a hatását ez a különleges gyűrű. Mutatjuk is! Elsőként fontos, hogy a pénisz átmérőjének kb. a 80%-át véve tudod meghatározni a méretet. Nem jó, ha túl kicsi, mert szorítani fog, a túl laza pedig elmozdul és nem teljesíti a feladatát.

A gyűrű ugyanis nem mást tesz, mint hogy némiképp elszorítja az ereket, így a vér ott marad a hímvesszőben, vagyis az erekció keményebb lesz és tovább is tart.

Többféle változat van, a lágyabb anyagúakat kezdő felhasználóknak, a kemény, rugalmatlan darabokat a haladóbbaknak ajánljuk.

Persze akár vibrációval is fokozható az élmény, így nemcsak az együttlét hossza és minősége javul, de még a páros mindkét tagja is extra kényeztetésben részesül!

Nem mindenre jelent megoldást!

Fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy egy-egy stresszesebb, nehezebb élethelyzetben teljesen normális a merevedési zavar előfordulása, ám ha ez a gond állandósulni látszik, akkor a péniszgyűrű pusztán tüneti kezelés.

Ahhoz, hogy valós megoldást találj erre az igencsak kellemetlen és romboló hatású problémakörre, sokszor szükség van alapos orvosi kivizsgálásra, sőt, nem ritkán pszichológussal való konzultációra is!

Ha viszont ez a te esetben nem áll fenn, akkor máris irány a Szexaruhaz.hu Szexshop péniszgyűrűinek részlege, és töltsd meg a virtuális kosarad ezzel az igazi jolly jokerrel!

Szponzorált tartalom – Hirdetés (x)