Egy nő szerint a zajongó gyerekek miatt hiúsult meg a randija az étteremben

Egy nő a Redditen panaszkodott, miután a Valentin-napi randevúját tönkretették a nem megfelelően viselkedő gyerekek, írja a Mirror.

A posztja vitát váltott ki arról, a szülőknek mit kellene tenniük ebben a helyzetben.

Mint ismeretes, a közösségi médiában gyakran dúl a vita arról, hogy a rosszul viselkedő gyerekeket be kell-e engedni a magasabb kategóriájú, azaz a „színvonalasabb“ éttermekbe, ahol fokozott az elvárás, hogy semmi, senki se zavarja a vendéget.

Mi történt pontosan?

Egy gyerekmentes pár forrongott, miután Valentin-napi randevújuk káoszba fulladt egy „rosszul viselkedő gyereknek” köszönhetően abban étteremben, ahol egy kellemes estét szerettek volna eltölteni.

Amikor azonban helyet foglaltak, hamar kiderült, hogy a dolgok rossz irányba mennek, mivel egy öt-hat év körüli kislány volt az asztaluk közelében, aki „folyamatosan zajongott, szaladgált és ugrált”, és egy sikoltozó kisbaba is ült mellettük, vagyis a gyerekek közvetlen közelében helyezkedtek el.

A nő szerint a gyerek szüleinek meg kellett volna akadályozniuk a kislányt abban, hogy zavaróan viselkedjen, mivel „semmi oka” nem volt arra, hogy folyton a közelükbe menjen. „Aztán egy ponton egész közel jött, a haját csapkodta, majdnem megérintett engem és az evőeszközeimet” – füstölgött a nő. „Az anyuka biztosan látta az arckifejezésemet, akkor félszegen bocsánatot kért, és visszahívta magához a gyerekét. A húszas éveim közepén járok és nő vagyok, így nem tudom, hogy a kislány szülei feltételezték-e, hogy szerethetőnek találom a gyereküket, vagy sem.”.

Az elégedetlenkedő hölgy beszélt arról is, hogy a baba jó félórán át néhány perc elteltével újra és újra felsikoltott, és úgy tűnt, ez egyik szülőt se érdekli, annak ellenére, hogy több közeli asztalnál is rosszalló pillantásokat vetettek rájuk.

Kérdés és válaszok

„Miért mennél el Valentin-nap egy színvonalas étterembe egy rosszul viselkedő gyerekkel? Ha megengedheted magadnak, hogy ott egyél, akkor megengedhetsz magadnak egy bébiszittert is. Ha nem találsz időben bébiszittert, maradj otthon. Gyerekkoromban ritka élvezet volt számomra az étterembe járás, és amint kellemetlenséget okoztam volna a körülöttem lévő embereknek, azonnal eltávolítottak volna, és utána hosszú ideig nem vittek volna el újra egy étterembe se. Biztos vagyok benne, hogy a szüleim is élvezték a magukra szánt időt, amikor a gyerekeiknek bébiszitterük volt”.

Ez is érdekelheti:

Egy amerikai étteremből kitiltják a 10 évnél fiatalabb gyerekeket

Egy influenszer csak felnőttek által látogatható városrészt szeretne, gyerekek nélkül

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Photo by Tamara Bellis on Unsplash