A fájdalom és a gyönyör közötti határ nagyon vékony

Sokan éppen ezért előszeretettel lavíroznak a kettő határán. Amikor annyira jó, hogy már szinte fáj, és csak annyira fáj, hogy az már szinte jó. Ismerős érzés? Volt részed ilyen jellegű élményben? Ha igen, akkor pontosan tudod, hogy miről beszélünk, ha viszont nem, akkor legfőbb ideje kipróbálni valami újat.

Mai cikkünkben a vibrátorok és a BDSM közötti kapcsolatot vesszük górcső alá, így ha érdekel a téma, mindenképpen tarts velünk!

Nem csupán önálló használatra!

Sokan tévesen úgy vélik, hogy a SZEXSHOP.hu kínálatában kapható vibrátorok csak akkor vethetőek be, amikor egyedül vagyunk. Ezzel azonban aligha járhatnának távolabb az igazságtól, hiszen ezeket a játékszereket akár a partnereddel együtt is alkalmazhatod az intenzívebb orgazmus és az élvezetesebb szex érdekében.

Így aztán mindenképpen érdemes szétnézni a fent említett webshop kínálatában, hiszen ma már megannyiféle termék kapható a témában. Vásárlás előtt mindenképpen beszéljétek át alaposan az igényeiteket, hogy annak megfelelően tudjátok majd kiválasztani az ideális darabot.

A titok mindenképpen abban rejlik, hogy jó vibrátort, vagy még inkább vibrátorokat válasszatok ki, hiszen ez lesz majd az alapja a játékotoknak.

Miket használhattok az együttlétek során?

Mutatjuk, hogy melyik szexuális segédeszközöket használják leginkább a párok, akik némi pajkoskodásra vágynak.

  • Talán a legnagyobb találmány a párvibrátor és az okosvibrátor, amelynek köszönhetően akár nyílt színen, egymástól távol is tudtok pajkoskodni. Bátran fokozzátok a hangulatot addig, hogy hazaérve már valóban egymásnak essetek.
  • A felcsatolható vibrátor is különleges élményekben részesítheti a párokat, legyen szó bármilyen beállítottságú szereplőkről.
  • A wand, vagyis a masszírozó vibrátor fájdalmat okozni ugyan nem képes, ám annyira kiválóan rá tud segíteni az öröm fokozására, hogy már szinte könyörögni fogsz azért, hogy hagyjon a partnered a csúcsra jutni.

Nos, tudod már, hogy melyik lenne számotokra az ideális?

BDSM? Ugyan már!

Sokan legyintenek a négy betűs rövidítés hallatán, mondván, hogy ők bizony nem fognak ilyen beteg dolgokat művelni. Ám mielőtt az előítéletek megfosztanának téged is néhány fantasztikus szexuális élménytől, javasoljuk, hogy járj utána a témának. A BDSM-ben ugyanis semmilyen abberráltság nincsen, hiszen csupán arra épít, hogy a fájdalom és a gyönyör közötti határmezsgye nagyon vékony, játszani pedig felettébb jó!

Nem kell feltétlenül a legextrémebb dolgokra gondolni, elég, ha csak azzal játszotok, hogy késleltetitek az orgazmust – már ez is a BDSM egyik válfaja, ami már kicsit súrolja a dominancia határát.

Láthatod hát, megannyi lehetőség rejlik a BDSM és a vibrátorok kombinációjában, csupán a megfelelő információk birtokában kell vásárolni indulni a SZEXSHOP.hu webáruházba!

Szponzorált tartalom – Hirdetés (x)