Leforrázta magát kávéval a vendég, perli a Mekit

forrázás per McDonald's

Egy ragyogó nyári napon egy 85 éves nő megállt egy McDonald’s autósbüfé előtt, és rendelt magának egy csésze kávét, írja a Mirror.

Elhagyva az éttermet, Mable Childress inni próbált a kávéból, a fedő azonban egyből lepattant a pohárról, és a rendkívül forró folyadék szétfröccsent az idős hölgy hasán, combján és ágyékán. Égési sérülések súlyosak voltak, és hegesedést okoztak – amivel még mindig küzd.

Mivel nem tudta, mit tegyen, visszament a McDonald’s étterembe, és elmagyarázta a személyzetnek, mi történt, de elmondása szerint teljesen figyelmen kívül hagyták a reklamálását. Sőt, a dolgozók állítólag nem voltak hajlandóak jelentést sem tenni az esetről, és egy órát kellett várnia, mire az üzletvezető egyáltalán odament hozzá.

Az esettel kapcsolatban a hölgy ügyvédje, Dylan Hackett elmondta: „Ügyfelem egy idős hölgy, és több mint egy órát várt arra, hogy beszélhessen egy menedzserrel, aki tulajdonképpen válaszra se méltatta. – „Nem adtak neki időt. … Senki sem segített neki. Neki magának kellett eljutnia a kórházba.”

Childress most a kaliforniai bíróságon perli a gyorsétterem-óriást és annak egyik San Franciscó-i franchise-üzletét. Közben a McDonald’s tulajdonosa, egyben üzemeltetője, Peter Ou közleményben közölte, hogy vizsgálják a keresetben írtakat, illetve elismerte, hogy az alkalmazottainak be kell tartaniuk a biztonsági előírásokat.

A per folytatódik.

Ez is érdekelheti:

Majdnem 1 millió dollár kártérítést kapott egy kislány a Mekitől

A nyitókép csak illusztráció, forrás: andreas160578 képe a Pixabay -en.