Kiderült, hol található meg az eltűnt zoknik párja – Videó!

mosógép eltűnz zokni

„Nemcsak az én zoknim volt ott lent, hanem az összes előző bérlőé, aki korábban abban a lakásban lakott.“- írja a Today.

A mosógéped „megeheti” a zoknidat?

Az élet egyik legnagyobb rejtélye végre megoldódhat miközben a „tettes“ végig az orrunk előtt volt.

Egy nemrég a közösségi médiában megosztott videóban, mely alább látható, egy felhasználó megmutatta, mi történt, miután felpattintotta a mosógép elejét, és felfedte, hogy egy csomó szimpla zokni ragadt a készülék belsejében, de a mosómedencén kívül.

Hasonló felfedezés

A 28 éves Gilly Alves a texasi Houstonból hasonló felfedezést tett 2021-ben egymásra helyezhető mosó-szárítógépes készülékével kapcsolatban. Miközben egy késő este átrakta a ruhákat a szárítójába, látta, hogy egy zokni becsúszott a mosómedence és a mosógép közötti résbe.

Alves akkoriban éppen egy vizsgára készült. Hajnali 3 óra volt, és elérkezett ahhoz a ponthoz, amikor már „mindent csinált volna, csak tanulni ne kelljen”, ezért utánanézett a neten, hogyan szedje szét a gépét, és megnézze, mi van benne – mesélte a TODAY-nak adott telefonos interjújában.

@gillyaalves1

Think of the millions of lose socks that have been trapped in washing machines! 😱 #mindblown #lifehack #laundryhack #putyouon #fypシ #gay #socks #late

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Amit talált, az legalább egy tucat zokni volt, köztük az, amit elejtett és becsúszott a résbe.

„Nemcsak az én zoknim volt odalent, hanem az összes előző bérlőé, aki korábban abban a lakásban lakott” – mondta. „Voltak gyerekzoknik és olyan zoknik, amelyeket nem ismertem fel”.

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Photo by PlanetCare on Unsplash