Egy egyetemista alig költött szállásra, mégis beutazta Európát

utazás Soriah Abraham

Egy egyetemista 3 országban járt a nyáron, és mindössze 400 fontot költött élelmiszerre, utazásra és alkalmi szállásra, írja a WalesOnline.

A 19 éves Soriah Abraham 3000 fontot spórolt meg azzal, hogy háziállatokra vigyázva beutazta Európát, és két hónap alatt mindössze 400 fontot költött el.

A fiatal lány 2022 októberében költözött Amerikából Londonba, hogy a University for the Creative Arts divattervezői szakán tanuljon.

Tanulás közben olyan felhasználók videóit látta a neten, akik egy specifikus alkalmazást használtak. Olyat, mely lehetővé tette számukra, hogy ingyen lakjanak otthonokban szerte a világon, feltéve, hogy közben vigyáznak a tulajdonos háziállataira.

Az app révén ő is elkezdett vigyázni a kis kedvencekre, de nem csak azért, hogy némi pénzt keressen, hanem azért is, hogy értékelést szerezzen, minek révén el tud utazni a szünidőben külföldi országokba, ahogy tették ezt mások is.

A terve bevált, így eljutottt Németországba, Svájcba és Hollandiába is, mely országokban 2 hónapot töltött, „nyaralt“. Munka mellett.

Kép forrása: Facebook