Évekig lakókocsikban élt, az így spórolt pénzből vett mobilházat egy férfi

lakókocsi élet otthon

Nicholas Bauer 8 éven át különböző lakókocsikban élt, hogy rendezze anyagi helyzetét, sőt, némi pénzt félre is tegyen.

A most 32 éves Amerikában élő férfi is hasonló helyzetbe került egy évtizeddel ezelőtt, mint sokan mások, adott erről hírt az alábbi videóban a Big Super Living in Arizona.

Hogy Nicholas (is) megoldja kezdeti lakhatását, adóssá vált, jelzáloghitelt vett fel egy banktól, lakást bérelt, a törlesztés azonban hosszú éveken át tartott volna a hitelintézet felé, miközben a lakás se került volna soha a tulajdonába, így döntő lépésre szánta el magát.

Nyolc évvel ezelőtt lakókocsiba költözött, majd újabbat és jobbakat, komfortosakat vett magának, így az eltelt idő alatt annyi pénzt takarított meg, hogy nem csak rendezni tudta az adósságátt a bank felé, hanem egy mobilházat is vehetett, pontosabban felállíthatott magának és a családjának egy szintén a tulajdonában lévő 2 hektáros területen.

A mobilházba való költözésre azért kerülhetett sor, mert megszületett a kislánya, így neki és a feleségének már egy minden igényt kielégítő házra lett szüksége, nem lehetett elég egy (komfortos) lakókocsi.

A férfi azonban nem nullázta le magát, maradt még pénze, ami jól is jött, hisz időközben elveszítette a munkáját.

Nem bánja ugyanakkor, hogy nincs már munkája, kezd önellátásra berendezkedni, például csirkéket is tart, és a nem is oly távoli tervei közt már az is szerepel, hogy tovább fog költözi.

Egy erdő közepébe…

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Photo by Elimende Inagella on Unsplash