Hogyan dobj fel egy unalmas hétköznapi szettet?

Mielőtt ki akarnánk dobni egy unalmas ruhadarabot, próbáljuk meg inkább máshogy viselni azt. Érdemes beszerezni hozzájuk pár apróságot, amellyel könnyedén segíthetünk egy hétköznapi szetten is. De vajon milyen lehetőségeink vannak erre idén? Ebből a cikkből minden kiderül!

Műbőr darabok beszerzése

Sokan nem kedvelik a bőr hatású anyagokat, ám ezek ismét virágkorukat élik. Nem feltétlenül szükséges az egész szettet átalakítani, elég egy műbőrből készült öv, tavaszi kiskabát, vagy éppen egy minőségi nadrágot beszerezni. Amennyiben a kényelem az első, választhatunk egy leggingset is, amelyet számos márka zipzárokkal és díszes részekkel tesz különlegessé.

Tavaszi újdonságok

Itt a tavasz, amikor számos lehetőségünk van különböző kiegészítőket viselni. Ez lehet például egy virágos vagy mintás táska, egy vékonyabb sál, esetleg egy hajpánt. Ezek mindegyike képes feldobni bármilyen divatjamúlt szettet, amitől valamilyen oknál fogva nem szeretnénk megszabadulni. Az élénk színű és mintázatú darabok jó hatással vannak továbbá a lelkünkre is.

Ékszerek kínálata

Az ékszerek mindig az elsők között vannak, amikor egy unalmas darabot szeretnénk valamivel kiegészíteni. Ezek lehetnek kristályos, köves, vagy akár márkás darabok is. Pandora karkötők webáruházból is beszerezhetőek, így tehát még kimozdulni sem szükséges az otthon kényelméből. Hasonló darabokat akár ajándékba is választhatunk, hiszen akármilyen ünnepre remek választásnak bizonyulhatnak.

tengeresz stilus

Tengerészes darabok

Számos márka tavaszi kollekciójának darabjai között vannak a tengerészes ruhák. Ez lehet egy szimpla csíkos póló, egy kék díszes nadrág, de akár egy divatos táska is. Ne feledkezzünk meg továbbá a pénztárcák erejéről sem, amelyek szintén sokat dobhatnak egy unalmas szetten.

Alakítsd át házilag!

Amennyiben nem szeretnél pénzt költeni, vagy nincs szükséged további kiegészítőkre, abban az esetben jöhet az alkotást. A házi batikolás például remek megoldás lehet bármilyen egyszínű és régimódi póló vagy farmer esetében. Nem kell hozzá hatalmas alkotói készség, hiszen a végső kinézetet többségében nem lehet meghatározni. A hobbi boltokból beszerezhető termékek segítségedre lesznek az otthoni gyártás során. A batikoláshoz szükséges ruhafestékek kínálata rendkívül széles, a feketétől kezdve egészen a neon színekig választhatunk tökéletes árnyalatot. A tevékenységbe érdemes bevonni a barátokat vagy a családtagokat is, így akár egy közös délutáni programot is letudhatunk vele.

Összegezve: Sok unalmas szett lapul a gardróbban? Nem szeretnénk megszabadulni minden egyes darabtól, amiben már nem látjuk a lehetőséget? Akkor nem is kell azonnal kidobni és elajándékozni azokat. Választhatunk hozzájuk valamilyen kiegészítőt, amelyekkel könnyedén feldobhatjuk az unalmas hétköznapi szetteket. Ez lehet egy bőr hatású nadrág, egy tengerészes darab, egy ékszer, de belefoghatunk a házi átalakításba is egyaránt.