Felfújható matracok vendégházakba, sátrakhoz

Ahol nem tudunk ágyban aludni, de mégis szükség van fekhelyre, azokra a helyekre készülünk egy felfújható matraccal, amely kellően mobilizálható ahhoz, hogy mindig mindenhova magunkkal vigyük. Nyaralások, piknikek, hétvégi telkek kedvenc kiegészítő bútordarabja, de akár vendégágyakba is jól jöhet, ha az ágybetétet ki kell pótolni még valamilyen magasítással.

Eltérő igényekhez más-más matracok

A matracok különbözhetnek vastagságukban, anyagukban, sőt még a felfújás mikéntjében is, így ilyenkor is érdemes átgondolni, mire is van szükségünk. Ha megnézzük a BestMarkt felfújható gumimatrac kínálatát, akkor láthatjuk, hogy bőven van mivel megismerkednünk, és nem csak az ár az, ami differenciálja a kínálatot.

Viszont aki árérzékenyebb, annak mindjárt érdemes ár szerint szűrnie és lehet, hogy egy kényelmes kempingágyat is talál. A gyártók szerinti szűrés a BestMarkt minden oldalán megtalálható, amely segíti a gyorsabb keresést. A legvékonyabb matracok az akupresszúrás típusú felületek, amelyekhez előfordul, hogy párna is jár. Napjainkra már jellemző a puha plüss érzetű felső borítás, amely lehetővé teszi, hogy ne csússzon le a matracról a lepedő.

Többféle méret a sátrakhoz igazodva

A sátrakra jellemző általában, hogy nem a nagy alapterületükről híresek. Ezért ha a sátor hálófülkéjébe kell elhelyezni a matracot, akkor érdemes az egyszemélyes vagy az igazán kompakt változatokat választani. Ez utóbbi alakja a már ismert hálózsákokéhoz hasonlít, így azok alá is tökéletes választás egy plusz rétegnek. A legtöbbjük már önfelfújó matrac, amelyek a legnépszerűbb alvóbetétek közé tartoznak a kempingezés során, mert egyesítik a klasszikus alvóbetét hőszigetelését a légmatrac alvási kényelmével.

Hasonló vékony méretben, téglalap alakban is kapható felfújható matrac, amely szintén ideális választás a kirándulásokhoz vagy utazásokhoz. A vastagság is sokat jelent a helytakarékosság maximalizálásánál, ezért kis helyre érdemes pl. 5 cm-es típust vásárolni, de természetesen ennél vastagabb méretek is elérhetők.

Egy igazi különlegesség: a felfújható fotel

Igazán csábító pihenésre hívogat a felfújható fotel, amely kialakításának következtében ötvözi a nyugágyak és a székek ülőfunkcióit, és különleges élményt biztosít akár napernyő alatt, akár egy nagyobb sátorban vagy teraszon, hétvégi telken.

A felfújható gumimatracok színekben is igen változatosak, de ami az igazán nagy előnyük, az a mobilitásuk. Könnyen leereszthetők és bárhová elrejthetők, így ideális vendégágyak gyereknek, felnőttnek egyaránt. Nem kell már bajlódni kinyitható vendégágyak beszerzésével. Ha az illető kész aludni egy matracon, ez a leggyorsabb megoldás. Gyerekek számára pedig még izgalmas kihívás is, hogy végre a földön aludhatnak.

Akár beltéren, akár kültéren alkalmas kiegészítő bútor, hiszen medencék, kerti ülőgarnitúrák kiegészítéseként is megállják a helyüket. Akiknek pedig ez még kevés, javasolt a felfújható párna beszerzése is, hogy fokozzák a kényelmet.

Szponzorált tartalom – Hirdetés (x)