Bársonyos pihe-puha plüss fotelek

Egy ülő- és fekvőbútor esetében lényeges, hogy milyen a kárpitozása, milyen érzetet ad, amikor beleülünk és hozzásimulunk. A plüss anyag már a kisgyerekeknek is nagy kedvence, nem hiába gyártanak annyi játékfigurát plüss anyagból. De nem kizárólag a gyerekek a megcélzott csoportja ennek a kategóriának, hiszen mi, felnőttek is szeretjük, ha az adott bútornak puha anyagból készült a huzata.

A plüss fotelek mindenki kedvence

Fotelek esetében különösen fontos, hogy milyen szövet borítja, hiszen elsősorban ülőbútorról van szó, ahová szeretjük magunkat bekuckózni. A Nonstop Bútor webáruház fotelek, fotelágyak kínálata megadja azt a lehetőséget számunkra, hogy egy jóleső örömérzet árasszon el bennünket, amikor helyet foglalunk egy ilyen fotelben.

A webáruház foteljei mind egyszerűek, könnyen kezelhetőek és nagyon kényelmesek. Különböző szövetekkel találkozhatunk a fotelágyak vonatkozásában is, így akár plüss kárpittal is kérhetjük az adott bútordarabot, mindezt pénztárcabarát áron. A szövetválasztást segíti a webshop szövetkeresője, ahol több száz textil érhető el, bizonyos bútorok vásárlása esetén felár nélkül.

A multifunkcionális fotelágyak

Amíg korábban egy fotel kizárólag ülőfunkciót töltött be, ma már elsődleges a multifunkcionalitása, azaz fekhelyként is lehessen használni és az sem árt, ha tárolókapacitással is bír egyben. A fotelágyak azért is olyan népszerű bútorok, mert egyszemélyes jellegük révén bárhol elférnek és bárhová szállíthatók. Így ha felmerül hirtelen, hogy vendég érkezik, akkor át lehet vinni abba a helyiségbe, ahol lehetőség van az ismerőst vagy családtagot elszállásolni.

A dolgozószobában is biztos helye lesz, ha csak arra az időre kell gondoskodni róla, míg újabb vendég nem érkezik. De ha nem csupán egy kisebb méretű helyiségről van szó, akkor akár a dolgozóban is megoldható lesz a fotelágy kinyitása és megágyazása, hiszen csak egy-két könnyed mozdulatról van szó.

Gyerekszobába ideális választás

A gyerekek mellett gyakran előfordul, hogy ott kell este maradni altatni vagy netán ottalvásra is sor kerül valamelyik szülő részéről, főleg, ha beteg a gyerkőc. Még ha kicsi is a gyerekszoba, egy ilyen színes fotelágy, mint amelyet a Nonstop Bútor árusít, biztosan elfér még benne. Főleg, ha plüss anyag borítja. Amikor nem alszik a szobában plusz fő, becsukott állapotában ideális ülőbútor, játszani, beszélgetni, pihenni. Figyeljünk rá, hogy csak oda helyezzük, ahol kinyitva is elfér. Ha kevés a hely, érdemes egy karfa nélküli típust választani.

Egy gyerekszobában kulcsfontosságú a tárolók szerepe. Már egészen kiskortól kezdve rengeteg holmija van egy gyereknek, amelyeket a megfelelő rendszerezőkkel ügyesen el fog tudni pakolni. De vannak olyan tárgyak, amelyek nem mindig kellenek, vagy már kinőtt belőlük, mi viszont félretesszük a másik lurkónak. Ezek tárolására ideális a fotelágy ágyneműtartója, ahol dobozokban szortírozva helyet tudunk biztosítani társasoknak, plüssállatoknak, de akár gyerekek által gyűjtött kincseknek is.

Szponzorált tartalom – Hirdetés (x)