A természetes anyagból készült babarágóka nincs semmilyen káros hatással a kicsikre

Tudtad, hogy már a születés előtt megkezdődik a fogak fejlődése? Hiszen mind a 20 tejfog csírája megtalálható az állcsontokban. Kibújni azonban általában 6 hónapos kor körül kezdenek, elsőként legtöbbször a két alsó metszőfog tör elő.

A fogzás ideje alatt nagyon érzékennyé válhat az íny, ami kellemetlen és fájdalmas lehet a babának. Ez rossz közérzetet, nyűgösséget, akár még hőemelkedést is okozhat, ezért valamivel muszáj enyhítenünk a kínjain. 

Kiváló ajándék lehet egy természetes anyagból készült rágóka, ha babalátogatóba mész, vagy beszerezheted saját kisbabádnak is a Zsumi Gyerekjáték és Bababolt kínálatából. Ennek mindenki örülni fog, hiszen ha megnyugtatja a kicsit, a szülők is boldogabbak és gondtalanabbak lesznek. 

Tényleg lehet kapni babarágókát természetes anyagból is?

Igen, a természetes gumiból készült rágókát nyugodtan rágcsálhatja a kicsi, nem fog neki megártani. A műanyag káros hatásai nem tesznek jót senkinek, főleg nem egy ilyen pici csöppségnek. Arra kell törekednünk, hogy mérgező anyagoktól mentes tárgyakkal érintkezzen, amelyek nem tartalmaznak semmilyen vegyszert. 

A természetes műanyagból készült Sophie zsiráf rágóka 100%-ban kaucsukból készül, és organikus ételfestékkel színezik. Mindegyik más és más, nincs két egyforma, mivel gondos kezek hozzák létre ezeket az aranyos rágcsálós játékokat. A természetes pigment árnyalata, az anyag mennyisége, és nem utolsósorban a szakember munkája is befolyásolják, hogy milyen lesz a végeredmény.

Miért fontos az organikus alapanyag?

A pici gyerekek mindent megtapogatnak, a szájukba vesznek, megízlelnek, de ez egy normális folyamat, hiszen így ismerkednek meg a világgal. A rágókának pedig eleve az a funkciója, hogy a szájukba vegyék, ez segít enyhíteni a fogzással járó fájdalmakat.

Ezért elengedhetetlen, hogy biztonságos legyen az anyagának az összetétele, hiszen ha mérgező anyagokat tartalmazna, az könnyen bejutna a baba szervezetébe. Nem szabad, hogy kioldódjon belőle bármilyen olyan anyag, ami kockázatos lenne az egészségükre nézve. 

A tökéletes babarágóka

A kifogástalan rágóka az anyagát tekintve természetes és vegyszerektől mentes. A babák is könnyen a kezükbe tudják fogni, olyan a kialakításuk, hogy számukra is megfelelő fogást biztosít. Felületük segít enyhíteni a feszülést, amikor törnek elő az apró fogak. A Sophie zsiráfok különféle felületeket is tartalmaznak, amelyek a különböző szakaszokban ideálisak. 

A Sophie rágókát könnyedén le lehet mosni, de mosogatógépbe nem szabad betenni. Már az első hónapokban a baba kezébe lehet adni, de ügyeljünk rá, hogy mindig tiszta legyen. Szerencsére nem csak egy típus létezik, így válogathatunk köztük, de abban biztosak lehetünk, hogy mindegyik kiváló minőségű termék. Ráadásul gyönyörű csomagolást kaptak, ami azt jelenti, hogy egy babalátogatás alkalmával nyugodt szívvel megajándékozhatjuk vele a családot.

Szponzorált tartalom – Hirdetés (x)