27 év alatt egy napot se hiányzott a Burger King dolgozója, nagy jutalmat kapott

Kevin Ford Burger King

Kevin Ford egy napot se hiányzott a munkahelyéről, cserébe nagy jutalmat kapott. No, nem a Burger Kingtől, írja a People.

Tavaly nyáron a férfi arról számolt be egy TikTok videóban, hogy mennyi időn át dolgozott folyamatosan, azaz szabadnap nélkül a gyorsétteremben, illetve bemutatta, mindezért cserébe milyen ajándékokat kapott a munkáltatótól.

Ford hálás volt az ajándékokért, vagyis egy hátizsákért, egy mozijegyért és még egy-két apróságért, a videót megtekintő felhasználóknak azonban más volt minderről a véleményük, és így erős kritikával illették a gyorséttermet.

A hétköznapi hős

A videó megtekintése után kiderült, milyen nehézségek árán nevelte a férfi a gyermekeit 27 éven át, illetve kiderült az is, hogy a folyamatos munkavégzésre azért volt szükség, hogy az egész család, azaz Ford 4 lánya is teljes körű egészségügyi ellátásban részesülhessen gyermekkorukban, illetve a középiskolában és még a főiskolán is.

Mivel a felhasználókat meghatotta, mire volt képes a férfi a családja érdekében, gyűjtést rendeztek, így Ford számláján csak hamar 400.000 dollár, azaz kb. 140 millió forint gyűlt össze.

A férfi nagyon hálás volt a „valódi“ jutalomért, azt nyugdíjas éveire tette félre.

@thekeep777

People Say You Can’t Keep Workers Nowadays, He Even Worked Through the Early Covid Days, Never Missing A Day of Work, This Union-Guys Worked At Vegas’ Airport for Over 27 Years, He Got Nothing on His 25th Anniversary Date, But Just Look How Grateful His Employer Was on His 27th Year… #Grateful #Loyalty #GoFundMe . . Thank You Everyone for All the Love and Support!!! 😊😊😭👍🏽💯 Your the Best!!! Kevin… https://www.gofundme.com/f/kevin-27-years?utm_source=customer-andr https://www.tmz.com/2022/06/23/viral-burger-king-employee-hope-more-goodie-bag/ #Thankful #LoyaltyPaysOff #HardWorkPaysOff #HMSShoutOut #TMZ #CNN #MSNBC #Reels #UnionStrong #Honor

♬ original sound – Kevin Ford(Kevin27Years)Scythe

A nyitókép csak illusztráció, forrás: uluer servet yüce képe a Pixabay -en.