Whoopi Goldberg szerint az idegenek már köztünk élnek

Whoopi Goldberg – a The View műsorvezetője, intergalaktikus Star Trek-királynő és kaktuszellenes harcos – megtette azt, amit az Egyesült Államok kormánya közel 250 éves fennállása alatt soha nem mert: megerősítette, hogy földönkívüliek már rég kapcsolatba léptek az emberiséggel, adott erről hírt némi humorral fűszerezve az Entertainment.

Az Oscar-díjas színésznő szerdán azt mondta a műsorvezető társainak, miszerint teljesen tisztában van azzal, hogy földönkívüliek vannak közöttünk a Földön. Tette ezt azután, hogy a View vendége és a Szellemirtók franchise sztárja, Kumail Nanjiani azt mondta, hisz az űrlényekben.

„Szerintem arra várnak, hogy egy kicsit helyrehozzuk a bolygót, hogy aztán idejöjjenek és elmondhassák, nagyon elrontjuk a dolgokat” – viccelődött Nanjiani, erre Goldberg rezzenéstelen arccal, komolyan azt válaszolta.

„Már itt vannak” – „Már itt vannak … Már jó ideje itt vannak”.

A döbbent Nanjiani további információkért Goldberghez fordult, aki nem részletezte, honnan – vagy miért – tud ilyen adatokat.

„És mit csinálnak?” – kérdezte, mire a világhírű színésznő így válaszolt: „Figyelnek minket.”

Nemrég egy másik híres színésznő is hasonló nyilatkozatot tett. Goldie Hawn arról mesélt, hogy 50 évvel ezelőtt földönkívüliek látogatták meg álmában.

Ez is érdekelheti:

Goldie Hawn szerint földönkívüliek látogatták meg

Egy Nobel-díjra jelölt tudós szerint az idegenek már köztünk élnek

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Készítette: Photographer is Daniel Langer, dlanger on flickr.com. Copyright is held by Daniel Langer and Comic Relief, Inc. – flickr.com, CC BY-SA 2.0, wikimedia