Egy Nobel-díjra jelölt tudós szerint az idegenek már köztünk élnek

Biden elnök 2023 decemberében aláírt egy a jogszabályt.

Eszerint 25 éven belül nyilvánosságra kell hozni az „ismeretlen eredetű technológiákkal és nem emberi intelligenciával“ kapcsolatos információkat.

Ez már önmagában is igen érdekes közlemény, érdemes azonban ezzel összefüggésben felidézni a Nobel-díjra jelölt Dr. Garry Nolan még 2023-ban tett, korábbi nyilatkozatát, mely a New York-i Salt Expón tartott előadáson hangzott el, írja a SundayWorld.

Mielőtt azonban a nyilatkozatot közölnénk, érdemes kitérni a tudós munkásságára.

Dr. Nolan elismert szaktekintély, a Stanford Egyetem patológus professzora, a biológiai fenyegetettség, a rák és a virológia területén fejti ki munkásságát. Az immunrendszereket és a kapcsolódó technológiákat tanulmányozza, már számos céget alapított.

De a tudós munkássága nemcsak emiatt figyelemre méltó. Dr. Nolant az amerikai kormány is felbérelte, hogy tanulmányozza az UFO-k emberi egészségre gyakorolt hatását. Az expón a szaktekintély beszélt a nem emberi intelligencia létezéséről, valóságáról és a már a Földre érkezett idegenek érkezésének valószínűségéről is, melyet szó szerint idézünk.

„100 százalékos valószínűséggel. Ez nem az én véleményem. Az AARO-t (All domain Anomaly Resolution Office – Minden területet érintő Anomália Feloldó Hivatal) azért hozták létre, hogy az összes hírszerző hivatal összes információját egységes formátumba gyűjtse. Nem most látogattak el ide, már régóta itt, azaz még mindig itt vannak.” – mondta Dr. Nolan, majd folytatta.

„Ez az igazság. Az amerikai kormány megerősítette ezeket a méréseket. Óvatosak azzal, amit mondanak; ‘nincs bizonyítékunk ET-re’, nos, mert egyetlen ET sem fog besétálni és köszönni.“

„Olvasni kell a sorok között. Olyan dolgokat csinálnak, amiket mi nem tudunk. Ha nulláról 5000 km/órás sebességre tudsz gyorsulni, és jobbra tudsz fordulni anélkül, hogy szétnyomódnál, mint egy bogár, akkor mi a fizika? Újra kell gondolnunk az ember alkotta fizikát.“

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Image by kjpargeter on Freepik