Döbbenetes jövőt jósolt 2024-re a végzet prófétája – Videó!

Egy médium, aki korábban megjósolta a Brexitet és Erzsébet királynő halálát is, ismét nyugtalanító jóslatokat tett.

Most, hogy végre beköszöntött az új év, sokan kíváncsian várják, mit tartogat 2024, és úgy tűnik, egy médium már pár nap elteltével már tudja is e kérdésekre a válaszokat, írja az UniLad.

A 69 éves brit Craig Hamilton-Parker korábban a reklámszakmában dolgozott, de az utóbbi években jóslatokat kezdett el publikálni, és erről vált híressé.

Azt állítja, képes a jövőbe látni, így szerinte az elmúlt években helyesen adott meg több globális eseményt is, mint pl. a Covid-19 világjárványt, Donald Trump amerikai elnökké válását vagy II. Erzsébet királynő halálát, melyek, mint tudjuk, mind be is következtek.

A beteljesedetett jóslatok miatt a jós hamar népszerűvé vált a médiában, emiatt a végzet prófétájának nevezik, de becézik az „új Nostradamusként“ is.

Most egy videóban jövendölt 2024-re

Bár Craig jósolt pozitív változásokat is, kezdjük a negatívakkal. Eszerint:

– kémprogramok, kibertámadások következtében több bank rendszere összeomlik, globális kárt okozva ezzel,

– egy óriási árvíz elnyeli Londont, illetve Európa, így pl. Németország egy részét,

– egy hatalmas földrengés lesz Amerikában, mely végig fog haladni a nyugati parton egészen Mexikóvárosig. Minden azonban nem omlik össze, de a kár felbecsülhetetlen lesz…

– Oroszország és Kína szövetséget köt, politikai és gazdasági téren is együttműködik majd, különösen az ukrajnai háború miatt.

Pozitív jóslatok

Az orvostudomány jelentős előrelépést tesz, az emberiség a mesterséges intelligencia segítségével képes lesz a rákot gyógyítani, míg előrelépés lesz az Alzheimer-kór kezelésében is.

https://www.youtube.com/watch?v=53g4ka3Hu64

 

Ez is érdekelheti:

Semmi jót nem jósol 2024-re Nostradamus

Döbbenetes, mit jósol a vak bolgár jósnő 2024-re

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Sabrina Belle képe a Pixabay -en.