Egy időutazó szerint az emberiség 2 legrosszabb éve jön

Egy időutazó szerint az emberiség 2 legrosszabb éve jön, írja a Borsonline.hu.

Sokan szeretnék tudni a jövőt, így figyelembe veszik a közösségi médiában azokat a posztokat is, melyek már első látásra is badarságnak tűnnek, míg másokat szórakoztatják e tartalmak, és csak ezért követik a jóslatokat.

Most egy újabb önjelölt időutazó, The One Cirala, aki állítása szerint 2804-ből utazott vissza a jelenbe, jósolja meg, pontosabban az ő szemszögéből nézve mesél a múltról egy TikTok videóban, mi fog történni az emberiséggel 2024-ben és 2025-ben.

Az önjelölt jós a videóban megjelölt néhány alább felvett dátumot is, melyek között (kivételesen) akad pozitív fejlemény is.

Íme a dátumok

Április 17. – Ezen időponttól kezdve négynaponta egy ember különleges képességek birtokába jut, a folyamat egészen 2025-ig tart.

Május 12. – A Mount Everest barlangjaiban sárkányokra bukkannak kutatók, mely felfedezés révén kiderül, hogy más mítikus lények is léteznek.

Június 25. – Napkitöréseknek köszönhetően az emberiségben az emberiségben kifejlődik egy 6. érzék.

Október 4. – Kitör a yellowstone-i szupervulkán.

November 1. – Dél-Amerikában rálelnek az örök ifjúság forrására, amit mindig is keresett az emberiség.

Természetesen más időutazók is megjósolják a jövőt, az egyik jövendöléseit a múltról ide kattintva lehet megismerni. Ő Magyarországról is írt…

@infinitytimetraveler

2024-2025 will get even weirder… #fyp #viral #timetravel #timetraveler #fypage #theonecirala #xyzbca #entertainment #2024

♬ Heartbeat – Soundridemusic

Ez is érdekelheti:

Megdöbbentő jövőt jósol egy időutazó a TikTokon 2024-re

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Gerd Altmann képe a Pixabay -en.