Megdöbbentő jövőt jósol egy időutazó a TikTokon 2024-re

időutazás

Több mint furcsa, megdöbbentő jövőt jósol a TikTokon egy időutazó 2024-re. A jóslat Magyarországot is érinti.

A TikTonon eleinte zenés, humoros, szórakoztató videók jelentek meg, manapság azonban velős tartalmak is megismerhetők.

Köztük több időutazóé is, akik azt állítják, a távolabbi jövőből jöttek, így tudják, mi fog történni a világgal 2024-ben vagy azután.

Az egyik jós, a rengeteg követővel bíró radianttimetraveler Magyarországgal kapcsolatban is írt, ezért most az ő jóslatait ismertetjük.

Január – Amerikát óriási hóvihar éri el. (Ez akár be is következhet.)

Február – Magyarország egy éjszaka alatt eltűnik, és a területe egy hatalmas erdővé alakul át, mely folyamat átterjed egész Európára. (24 óra alatt nem nő erdő sehol.)

Március – Pandora szelencéjét megtalálják, ami önmagában még nem lenne baj, de ki is nyitják, így borzalmas jövő vár az emberisége. (Nem Európában, mert márciusra az már eltűnik.)

Április – A tudósok egy mesterséges Napot kísérleteznek ki. (Kérdés, mi lesz a régivel.)

Május – Sok korábbi jóslat beválik, így megjelennek a Földön a földönkívüliek, háborút kezdve az emberiség ellen. (Mások szerint már rég köztünk élnek…)

Június – Ha még nem lenne elég az előző pontban írt invázió, 197 rejtélyes szobor is megjelenik a bolygón, hogy megfigyelje az emberiséget. (Háború közben?)

Július – Egy idegen űrhajó jelenik meg a Földön, a célja hasonló, mint az előző pontban írt szobroké, meg akarják figyelni az emberiséget. (Háború közben? Jóban lesznek a már idelátogatott harcias földönkívüliekkel?)

Augusztus – Egy kihalt madárfaj újra megjelenik a bolygón, de ez egyáltalán nem jó hír, hisz a szárnyasok énekébe sokan fognak belehalni. (Eddig ilyen madárfajról nem tudunk.)

Szeptember, október, november és december vonatkozásában nincs még jövendölés, de tán nem is baj. (Vagy addigra végeznek az idegenek az emberiséggel, és erről már az időutazó se mert írni?)

Ez is érdekelheti:

Uri Geller szerint hamarosan idegenek lepik el a Földet

Uri Geller egy bejegyzésben azt írja, látott földönkívüli holttesteket

Goldie Hawn szerint földönkívüliek látogatták meg

TUDÓSOK KISZÁMOLTÁK, MIKOR TALÁLKOZHATUNK ELŐSZÖR AZ IDEGENEKKEL

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Gerd Altmann képe a Pixabay -en.