Sok férfi jegyezné el a hosszú hajú nőt, mégsem járnak sikerrel

Jasmine Larsen hosszú haj

Sokan szeretnék feleségül venni Jasmine Larsent a hajkoronája miatt, ő azonban eddig még minden kérést elutasított, írt erről nemrég a Mirror.

De kapott más kérést is az Instagramon 100.000 követővel bíró, 22 éves bristoli nő, köztük extrém, (250.000 fontos, azaz majd 10 millió forintos) ajánlatot is, hogy vágja le a haját, ő azonban ennek se tett eleget, ahogy mesél erről a vele készített videóban.

A Rapunzelnek, azaz Aranyhajnak is becézett Larsen 2017-ben kezdte el a haját növeszteni, ami most már 140 centi, és a térdéig ér. Bár a hölgy hajkoronája és pozitív kisugárzása miatt igen népszerű, – úgy is fogalmazhatnánk, hogy megőrülnek érte a férfiak -, Larsen azt szeretné, ha a haja a földig érne.

Rapunzel korábban lektorként dolgozott egy cégnél, de otthagyta, mert a munkát unalmasnak találta, így saját vállalkozásba kezdett Lars Haircare néven.

Új munkája révén hajápolással kapcsolatos tanácsokat is ad követőinek, illetve arról is értekezik, hogy ápolja a haját.

Hetente egy-két alkalommal mossa gyönyörű hajkoronáját, hajszárítót és hajvasalót nem használ. Mosás előtt kókuszolajat visz fel a hajára, illetve rozmaringos fejbőrkezelést is végez, a mosáshoz sampont használ. Naponta hajvégápoló olajjal is kényezteti a haját, éjszaka pedig hajhálót visel.

Bár nyilván hosszú időt vehet igénybe a hajkorona mosása és ápolása, az eredmény nem marad el. Larsen saját cégét vezeti, a férfiak pedig megőrülnek érte. Változatlanul.

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Image by valuavitaly on Freepik