Bérbe adja ágya felét egy ausztrál nő, így keres egy kis extra pénzt

ágy bérbadás

Szokatlan módon tesz szert egy kis mellékesre Monique Jeremiah, bérbe adja éjszakára az ágya felét, írja LadBible.

Több száz dollárt keres havonta

Monique Jeremiah, egy egyedülálló nő nemrég úgy döntött, megvalósítja a „forró ágyazás“-nak nevezett ötletét (hot bedding), hogy a rendes munkája mellett még egy kis pénzhez jusson.

Mint elmondta, a forró ágyazás az, amikor az ágy másik oldalát bérbe adja valaki annak, akinek szüksége van rá, de ennél többet nem akarnak.

Bár egyesek talán elborzadnak a gondolattól, hogy egy idegen mellett kell ágyba bújniuk, a 36 éves nő szerint ez valójában nem is baj, ha nem gondolkodsz rajta túl sokat.

Ahogy fogalmazott, a forró ágyazás kiváló azoknak, akik képesek érzelmileg leválni és teljesen tisztelettudóan, kötöttségek nélkül aludni egymás mellett.

„Ez egy tökéletes helyzet, különösen akkor, ha szapioszexuális vagy, mint én, és a testi helyett a társasági kapcsolatot részesíted előnyben.“

„Két olyan ember kell a forró ágyazáshoz, akik tiszteletben tartják egymás értékeit és nem lépik át a határvonalat.“

„Olyan ez, mintha egy kétágyas szobát osztanál meg; azonban csak együtt alszotok egy ágyban, ezért mindenképpen nagy ágyra és sok helyre van szükséged a szobában ahhoz, hogy megérje.“

Monique-nak az ötlet megvalósításával már sikerült havonta 500 fontot keresnie, amit elégedettséggel nyugtáz, és azt mondja, a mellékállás lehetővé tette számára, hogy saját vállalkozásba kezdjen.

A nő nehéz időszakon van túl

2020-ban vége lett a kapcsolatának, a koronavírus járvány miatt csődbe ment a vállalkozása, így tudta, hogy egy szokatlan ötlettel kell előrukkolnia. Olyannal, mellyel pénzt is lehet keresni, hogy tovább léphessen.

Érdekesség, hogy volt párja már kétszer is élt a lehetőséggel, és együtt aludt Monique-al, aminek minden bizonnyal lesz folytatása.

Ez is érdekelheti:

Ágytárssal együtt olcsóbb a bérelt lakás?

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Sasin Tipchai képe a Pixabay -en.