Mit mutatnak meg a csillagok?

A jövőnket mi magunk alakítjuk, mindenért, ami felbukkan az életünkben és velünk történik mi vagyunk a felelősek. Ha nem vagyunk elégedettek azzal, ahol éppen most tartunk akkor érdemes többet foglalkozni önmagunk megismerésével, mert a fejlődésünk feletétele a minél mélyebb önismeret. Ehhez remek alapot kínál a születési horoszkópunk, amely megmutatja az irányt, merre érdemes elindulnunk.

Mit tudhatunk meg a születési horoszkópunkból?

A legtöbben hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy jól ismerjük saját magunkat, pedig leginkább a hibáink alapján definiáljuk magunkat, amelyeket a múltban átéltünk. Az asztrológus feladata hétköznapi nyelvre lefordítani a horoszkóp képletünket, így mi magunk is megtudhatjuk mit mutatnak a csillagok. Ehhez csupán a születési adatainkra van szükség, lehetőség szerint az óra percre is, ha rendelkezésre áll.

Milyen okból érdemes horoszkóp elemzést készíttetni?

  • Amikor érezzük az életünkben a változtatás szükségességét és támpontokat keresünk hozzá.
  • Amikor felfedezzük az ismétlődő mintázatot a hibáinkban és változtatni szeretnénk ezen.
  • Újra és újra széthullanak a párkapcsolataink.
  • Többet akarunk tudni az életfeladatunkról.
  • Harmonikusabb kapcsolatra vágyunk a családunkkal, családtagjainkkal.

A születési horoszkópunkból megtudhatjuk:

A 12 horoszkóp házunk pozícióit

Fontos adatokat ismerhetünk meg a főbb életterületeinkről

Megismerhetjük a szüleink párkapcsolati minőségét és a saját párkapcsolatunk jellemzőit is.

Megtudhatjuk az erősségeinket és azt is milyen területeken építhetünk karriert.

A betegségekre való hajlamainkról is információkat tudhatunk meg és még számos fontos dolgot is megismerhetünk a jelen életünkkel kapcsolatosan.

A személyre szabott horoszkóp elemzés

A személyre szabott születési horoszkóp elemzés birtokában nagyot léphetünk előre az önismereti utunkon, hiszen tartalmazza az egész életünk lenyomatát. Általa egy remek térképet kaphatunk önmagunkhoz. Miért születtünk, mihez van tehetségünk, milyen területen építhetünk karriert. Számos olyan dolog van, amelyre a szüleink vagy tanáraink nem figyelnek fel, ezekre rávilágít a horoszkóp képletünk. A születési időnk pontos ismeretének birtokában az életünk bármely területével kapcsolatosak a kérdéseink választ kaphatunk rá.

A lehetőség, hogy az asztrológiai elemzés a birtokába kerüljön bárkinek a rendelkezésére áll és csupán annyi dolga van, hogy hasznosítsa az értékes tudást, amit a személyes horoszkópja révén megismer. Azoknak, akik félnek az igazságtól vagy nem hajlandóak önmagukért semmit tenni, nos nekik nem ajánlott. Azoknak sem, akik nem szeretnek egyedül dönteni és inkább hagyják magukat mások által irányítani.

Többféle változata van:

  • Születési személyiségelemző horoszkóp
  • Éves horoszkóp, konkrét évre szóló

Szinasztria vagy összeillés horoszkóp (két horoszkóp összevetése, amit a leggyakrabban párkapcsolat esetében kérnek, de bármilyen más kapcsolat mint például szülő gyermek vagy kollegák esetén is lehetséges elkészteni.

Online születési horoszkóp

  • Ki sem kell hozzá mozdulni az otthonunkból.
  • A hanganyag formátum bár hányszor újra hallgatható
  • Tartalmazza a születés előtti állapotot az öregkorral bezárólag

 Mindannyiunk élete a zodiákus 12 jegyén keresztül alakul

Az életünk első kilenc hónapja a Halak jegyében zajlik, meleg sötét, zárt, vizes helyen az édesanyánkkal szimbiózisban, önálló döntések nélkül. A megszületésünk Kos energia és ez kétéves korunkig így marad. A szüleinktől sok figyelmet és szeretetet kapunk.  A bika energiája segít kapcsolódni az identitásunkhoz és a fizikai testünkhöz való kapcsolódásban. Három-négy éves korunkra erősebbé válunk a fizikai anyag minden szintjén.

A gondolkodásunk és a kommunikációnk az ikrek jellegű energiában fejlődik. Ez egy élénk, intenzív energia. Sok mindenhez hozzákezdünk, de semmiben sem mélyedünk el igazán.

Az iskolai éveink a Rák csillagjegyhez kötődnek, érzelmekkel barátságokkal fűszerezve. A kamaszkorban felszínre bukkannak az életfeladataink. Tinédzserkorunkban jellemzőek a szélsőséges érzelmi megnyilvánulások, a lázadás, a felmenőink bírálata. Ilyenkor minden tudás birtokosának érezhetjük magunkat és ezt akár ki is hangosítjuk a külvilág számára, de a valódi tudásnak, bölcsességnek még nem vagyunk a birtokában. Ennek eléréséhez tanulásra és időre van szükség. Ebben a szakaszban az Oroszlán csillagjegy energiája kap teret és ez a szakasz 18 éves korunkig tart.

Az önállóvá válás szakasza, a kiköltözés a mama hotelből a nagybetűs életbe a Szűz energiájához kapcsolódik és 18-tól 30 éves korunkig tart. A kényelmes életnek vége, magunkról kell gondoskodnunk. Ebben a szakaszban már megjelenik az alázat és a szorgalom.

Amikor elég érettek vagyunk rá, akkor felbukkan a Mérleg energia. szép ruhák, szórakozás, kiterjedt baráti kör. Tobzódunk az élet örömeiben. A Skorpió energiájában megjelenhet az életünkben a házasság és a gyermekvállalás. A személyiség komoly érési folyamaton megy keresztül. Itt már megjelenik az önzetlenség, a saját érdekeink háttérbe szorítása, nemesség, hit, bőség, emelkedettség a Nyilas terében egy nagyobb cél érdekében.

A Bak szakaszban ráeszmélünk milyen sok mindenkinek lehetünk hálásak és képesek leszünk saját magunkat is elismerni és hálát érzeni. Szívesen segítünk másoknak. Amikor ezt már a családunkon és a barátainkon túl is képesek vagyunk kiterjeszteni, akkor jutunk el a Vízöntő csillagjegy energiájához és újra kezdődik a körforgás.

Az emberek nagy része sajnos nem eszerint éli az életét. Válások, árulások, hazugságok, irigykedés van jelen az életükben. Elakadt energiák, beragadások egyhelyben topogásra kényszeríthetik azt, aki nem képes kiutat keresni az alacsony rezgésűenergiák hálójából.

Az asztrológiai elemzés segít megérteni a működésünket. Rávilágít az elakadásainkra és utat mutat, hogyan lendüljünk át rajtuk. Már maga a tény gyógyító, hogy felismerjük, elismerjük és szembe nézünk vele, és elindít a megoldás útján.