Mi történik a családállítás után?

Ilyenkor minden résztvevőben sok minden kavaroghat.
Ilyen például, hogy szabad-e beszélni a családállításon történtekről? Röviden, igen szabad. Nem attól fog működni, hogy titokban tartod és nem zavarodik össze az energia. Nyilván ez nem pletykálkodást, kibeszélést jelent a más családi ügyeivel kapcsolatosan, inkább a saját érzelmi megéléseket osszuk meg olyannal, aki közel áll hozzánk. Az állítást szerencsés ha kronobiológiai elemzés előzi meg.

Fogalmazzunk múlt időben

Amikor saját állításon történtekről beszélünk másokkal, fogalmazzuk meg múlt időben, ami már megoldásra került, ezzel is megerősítve azt, hogy az adott dolog már megoldódott. Például: bizonytalan voltam, nem éreztem a szüleim szeretetét. Nem történik semmi baj, ha nem múlt időben beszélünk ezekről a dolgokról, de segít a múlt idő tudatosítani a változásokat.

Mennyi idő kell hozzá, hogy változás történjen?

Ami a mezőben megváltozik, az akkor és ott készen is van lélek szinten és hatással minden érintettre és körülményre. A családállításon ott és akkor érezhető is mindez. Van egy úgynevezett beérés törvénye, amely kimondja, hogy a fizika és a biológia törvényeit nem ugorhatjuk át. A testünknek és a sejtjeinknek szüksége van valamennyi időre a változáshoz.

Vajon mi változott?

Ez a kérdés magában foglalja a választ. A családállítás után mindig az a legnagyobb kérdés miként fog megjelenni a valóságunkban a változás. Nem mindig az történik, ami az elvárásunk. Nem szerencsés a nagyon konkrét elvárással lekorlátozni a valódi megoldást. Nyitott szívvel és elmével tegyük fel a kérdést: „Vajon mi változott?”

A szeretet rendjének helyreállítása

A családállítás célja a Szeretet Rendjének helyreállítása, úgy ahogyan az minden érintett és leginkább az állítást kérő számára megfelelő. Könnyen előfordulhat, hogy valami sokkal jobb fog történni, mint amit elvárnánk és mint amit elképzeltünk. Nyitottsággal észrevehetjük a változást magunkon és a környezetünkön is.
Olyan nincs, hogy semmi nem változik. Változás mindig van, lehet, hogy nem úgy ahogyan mi azt elképzeltük.

Mitől függ megvalósul-e az állítás célja?

Az igazság az, hogy ez magától az állítást kérőtől is függ. A családállítás az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb probléma megoldó módszer. A berögzült minták megváltoztatásával megváltozhat a valóságod, de a döntés a tied. Választhatod újra és újra a régit és ignorálhatod az újat. A választás a Tied.
Nem kereshet helyetted senki új munkát neked és nem hívhatja randevúra a kiszemelt új szerelmi jelöltet. Senki nem fog kiállni érted, ha te ezt nem teszed meg magadért. Ez egy cselekvő valóság. Nem elég várni a változást, tennünk is kell érte.

Hogyan hat a családállítás a többi érintettre?

A válaszhoz tudni kell, hogy mindenki szabad akarattal rendelkezik. Választhatják a változást és el is utasíthatják. El kell fogadnunk, hogy valódi hatásunk főleg saját magunkra, a saját döntéseinkre és a saját viselkedésünkre van. A többiek választanak, amit választanak. A jó hír viszont az, ha mi változtatunk akkor teret adunk nekik is, hogy változhassanak.

Tűzzük ki a célt

Fontos, hogy ismerd és pontosan tűzd ki mi a célod, aminek Te magad vagy a középpontjában. A családállítás nem a mások manipulálását szolgálja. fontos tudni azt is, hogy a szüleink sem fognak egyik pillanatról a másikra gyökeres változáson keresztül menni. Amikor a családállításban rendezzük a velük való kapcsolatot, ezzel helyreállítjuk a szeretet áramlását, vagyis képes leszel a velük kapcsolatos hozzáállásodon változtatni. Nem akarod majd, hogy a gyermekkorodban meg nem kapott törődést pótolják most be. Ők maguk. lehet, hogy semmit nem fognak változtatni a viselkedésükön.
A témahozók elmondásai alapján gyakran mégis megtörténik, hogy a szeretteik szájából elhangzik egy az állításon is elhangzó boldogító mondat. Van ilyen, de soha ne várj arra, hogy ki hogyan változik, hogyan reagál. Csak válaszd a boldogságot mindentől és mindenkitől függetlenül.

Hollosizabella.hu