Íme a 100 legszebb nő a világon

Az International Business Times nemrég adta hírül, ki a legszebb 100 nő szerintük a világon.

Általában tízes listák szoktak születni a témában, az IBT azonban jóval bővebb, egyben „alternatívnak“ is mondható listát közölt, így (talán) mindenki megtalálhatja a kedvencét akkor is, ha csalódás számára, hogy nem szerepel az első tízben.

Az IBT ugyanakkor megjegyzi, hogy a legszebb nők listája sosem lehet végleges, hiszen a szépség sokszínű és sokrétű, így az összeállításnál az egyedi tulajdonságokat és az elért eredményeket vették legfőképpen alapul, amiért e szép nőket szerte a világon csodálják, legyen az amerikai vagy ázsiai.

A 100-as listából az első 10 helyezett nevét adjuk meg, akit a további eredmények érdeklik, ide kattintva megtekinthetik, míg az alábbi listán található bármely névre kattintva a színésznő több fotója is megtekinthető.

Megjegyzendő ugyanakkor, hogy az alábbi lista minden bizonnyal nevezhető alternatív sorrendnek is, hisz biztos akad olyan olvasó, aki egy-egy színésznőről még nem is hallott, bár egyre több olyan film vagy sorozat elérte, eléri már Magyarországot is a streaming csatornák révén, melyekben a hölgyek szerepelnek.

Ettől függetlenül mint itthon is ismert színésznőként Sadie Sink (Stranger Things) megtalálható a 20., Selena Gomez a 23., míg Emma Watson a 46., Ana de Armas az 52., Kim Kardashian a 94., vagy Taylor Swift a 95., Ariana Grande a 96., Beyonce a 97., Bella Hadid a 98., Zendaya pedig a 99. helyen.

Íme a lista!

10. Rebecca Patricia Armstrong

9. Kwon Eun Bi

8. Disha Patani

7. Kaylyn Slevin

6. Ahlem Fekih

5. Halle Bailey

4. Phoebe Dynevor

3. Candela Gallo

2. Anna Jobling

1. Lily-Rose Melody Depp

Ez is érdekelheti:

Íme a valaha élt 10 legszebb nő a világon

Íme a 10 legszebb nő a világon a mesterséges intelligencia szerint

Íme a 10 legszebb férfi a világon a mesterséges intelligencia szerint

A nyitókép csa illusztráció, forrás:  Bella Hadid – By Georges Biard, CC BY-SA 4.0, – wikimedia