Hat játék, amivel a felnőtteket is meglephetjük

Sokszor adódik olyan eset, amikor nem szeretnénk valami megszokott ajándékot adni egy szerettünknek. Ebben az esetben jól jöhetnek azok a játékok, amelyekkel az idősebb korosztály is el tud időzni. Szóba jöhet puzzle kirakó felnőtteknek, esetleg activity vagy más hasonló kaliberű meglepetés. Íme a legjobbak, amikkel bárkit meglephetünk!

Felnőtt activity

Az acitvity nemcsak gyermekek számára hasznos és ideális meglepetés. A csak felnőtteknek gyártott változat egy új kiadás, amelyben izgalmas feladványok és új játékszabály várja az érdeklődő játékosokat. Ez már egy jóval komolyabb termék, amelyben a feladatok is nehezebbek, mint az alap változat esetében.

Puzzle kirakó felnőtteknek

A puzzle kirakó felnőtteknek is készülhet, hiszen az előzőhöz hasonlóan létezik belőle komolyabb változat is. Egy több ezer darabos verzió például nem túl ideális a kisebb korosztály számára, hiszen nem tudnak vele mit kezdeni. A több elemből álló puzzlekkal akár heteket is elidőzhetünk, attól függően, hogy mennyi időnk van rá a nap folyamán. Remek kikapcsolódás az egész családnak!

Agykontroll társasjáték

Az agykontroll társas egy intelligencia és személyiségfejlesztő kiadás. A játékkal 2-6 személy kapcsolódhat ki, amelyhez bábut és táblát is mellékelnek. A start mezőről indulva kiválaszthatjuk a korosztályunknak megfelelő kártyacsomagot. Ebből fognak a többiek kérdéseket feltenni számunkra. A dobókockák segítségével állapíthatjuk meg, hogy ki kezdi a játékot. Kiválóan alkalmas óvodások, alsósok, felsősök és természetesen felnőttek számára egyaránt. Ennek köszönhetően akár az egész családot bevonhatjuk a játékba.

Kártyajátékok

Ne feledkezzünk meg a kártyákról sem, amelyek szintén alkalmasak a fiatalok és az idősebbek számára is egyaránt. Legyen szó magyar, francia, vagy egyéb kiadásról, előnyük, hogy bárhová magunkkal vihetjük őket. Egy jó paklival szinte bármilyen kártyajátékot kipróbálhatunk, amelyekből akár egy egész estés partit is csaphatunk. Kell ennél több?

Logikai játékok

A logikai változatokból szinte lehetetlen kiválasztani a megfelelőt. Akkora a kínálat, hogy szinte bármelyiket beszerezhetjük, mindegyik alkalmas kiszolgálni a felnőttek igényei. Legyen szó színpárosító, golyós, golyópálya építő, esetleg egy szökéses logikai játékról. Ezek mindegyikével lenyűgözhetjük a megajándékozott személyt.

Kinti játékok

Ne feledkezzünk meg a kerti játékokról sem, hiszen az udvari meglepetések ugyanolyan hasznosak lehetnek, mint a gyerekek számára. Választhatunk egy labdajátékot, mint tollas, röplabda, esetleg focilabda. Persze jó vétel lehet egy ugrálókötél, esetleg egy görkorcsolya vagy egy új bicikli. A kínálat rendkívül széles!

Összegezve: Ajándékkutatásban vagyunk egy felnőtt számára? Legyen szó kinti vagy benti meglepetésről, a kínálat hatalmas. Szóba jöhet egy labdajáték, egy puzzle kirakó felnőtteknek, esetleg egy érdekes logikai társasjáték egyaránt. Válasszunk bármit, a meglepett biztosan örömmel fogadja majd!