Megnyílt a Danon ékszerboltja Magyarországon

Danon ékszer

Megnyílt a Danon ékszerboltja Budapesten, az Árkád bevásárlóközpontban. Az izraeli cég az egyedi, kézzel készített ékszereiről vált világhírűvé.

Történet és működés

A DANON ékszer manufaktúra 1975-ben alakult, egy kis ékszergyártó iparos műhelyként Tel Avivban.

ahl danon4

Az évek során egy virágzó vállalattá fejlődött mind a cég otthonában, Izraelben, mind külföldön. A DANON név mögött a cég alapítója, a család atyja, Jossi Danon áll, akinek ma két felnőtt gyermeke, lánya, Gal Danon vezeti a design és gyártási részleget, míg fia, Ilan Danon irányítja a marketing és értékesítési feladatokat.

A cég gyára, valamint az irodák Tel-Avivban találhatóak

Itt zajlik az egyedi kézzel készített ékszerek tervezése, gyártása, valamint forgalmazása, majd innen kerülnek ki több mint 300 Izraeli és számos külföldi ország butikjaiba, dizájner shopjaiba.

Legjelentősebb külföldi értékesítésük Magyarországon zajlik, illetve Magyarországról számos európai országba.

ahl danon3

Egyedi ékszerek

A DANON cég büszke arra, hogy az ékszereket a legkiválóbb ötvösök és divattervezők szaktudásával vegyítve a legmodernebb technológiát felhasználva, szerető odafigyeléssel, kézzel készítve állítják elő a ma napig! 

A DANON dizájnjait tiszta vonalai és egyedi stílusa jellemzi, ötvözve a gyönyörű drágaköveket, a féldrágaköveket, a megmunkált bőrt, a Swarovski kristályokat, az édesvízi gyöngyöket és más eredeti díszítéseket. Az ékszereink alapanyaga sárga réz, cink ötvözetből, azaz zamak alapanyagból készűlnek, valamint tiszta ezüstből(925), 14, 18, 24 karátos arany, vagy ezüst bevonattal bevonva.