Milyen ajándékot vegyek egy macskabolondnak?

macska ajándék

Bizonyára te is ismersz olyat, aki oda és vissza van a cicákért – végre valaki, akinél nem kell gondolkozni, hogy vajon minek örülne egy-egy neves alkalom során!

Összegyűjtöttünk a Catmania.hu macska magazin segítségével néhány szuper ötletet, amivel egyedibb, személyre szólóbb módon tudsz cicás ajándékot adni szeretted számára.

Ajándék a cicának

A legtöbb gazdi annak is örül kedvencét megleped, így jó ajándék lehet az, ha a cica kap valamit. Ez lehet apróság, például valami kis játék, amivel a gazdi és a cica tud együtt játszani, esetleg macskaeledel csomag (ebben az esetben arra figyelj, hogy a legtöbb macska nem szeret mindeféle tápokat, konzerveket eszegetni, tehát érdemes kilesned előre, hogy melyik fajtát eszi a cica).

Nagyon jó ötlet lehet még esetleg a macskamenta, amit imádnak a cicák – ebből kapható mindenféle kivonat, szárított, darált változat, de akár egy tő cserepes növényt is adhatsz.

Ajándék a gazdinak

Ha nem tudod, hogy a cica mit szeretne, vagy csak szimplán inkább a gazdinak okoznál örömöt, akkor is tengernyi opció áll rendelkezésedre!

Macskás ruházat, kiegészítő, ékszerek – öltöztesd fel szeretted macskás dolgokba.

Számtalan helyről tudsz néhány ezer forintért egyedi mintával díszített pólót, pulóvert rendelni, komoly, vagy bolondos mintákkal. Profibbak akár egyedi, kézzel festett pólót is készíthetnek!

Inkább az ékszerek, bizsuk érdeklik? Válogass macskás ékszerek között és lepd meg őt egy cuki fülbevalóval, egy aranyos medállal, vagy egy kedves karkötővel, ami a cicára emlékeztetheti.

A különféle macskás motívumokkal díszített apró ékszerek nagyszerű ajándékötletek lehetnek, hiszen számtalan ruhával kombinálhatók, szinte bármilyen alkalomra jól passzolhatnak.

Macskás díszek, dekorációk otthonra – ajándékozz olyat, ami mindig szem előtt lesz.

Ezeknél az ajándékoknál nem árt, ha tudod, hogy milyen stílusú az ajándékozott otthona, mit szeret, mi hiányzik még a lakásából.

Már kidobásra ítéltnek tűnik a lábtörlő? Lepd meg egy cica mintással!

Becsapja nála a huzat az ajtót állandóan? Keress számára egy cica formájú ajtó kitámasztót, ami passzol a lakásához!

Szeret a kanapén tévézni, olvasgatni? Ajándékozz számára egy macska figurával díszített kispárnát, ami passzol a bútorhoz.

Ha nem ilyen nagyobb dolgokra gondolsz, akkor kedves gesztus lehet valamilyen cica figura, egy kis szobor, ami a szekrényén tud csücsülni.

Óva intenénk ugyanakkor mindenkit a festményektől, falra akasztható nagy méretű fotóktól – ha nem tetszik az ajándékozottnak és nem akarja kirakni a falára, akkor csak kellemetlen, kínos beszélgetések sülnek ki ebből és rossz szájízt hagyhat a jó szándékú ajándék!

Ne feledd, az ajándékozás célja az, hogy szerettednek örömet okozz vele és az ő személyiségéhez, érdeklődési köréhez passzoljon.

A nyitókép csak illusztráció, forrás: unikatwarsztaty képe a Pixabay -en.