Hajléktalan volt a brit nő, azonban nem adta fel, ma már milliomos

Hayley Forbes milliomos

Hayley Forbes élete nem volt könnyű, 2021-ben azonban támadt egy ötlete, és vállalkozni kezdett.

Hayley még csak egy éves volt, mikor a szülei elváltak. Anyjával és testvérével, illetve mostohaapjával élt együtt, igen szerény körülmények között.

Már gyerekként is dolgoznia kellett, a család anyagi helyzetében azonban nem állt be változás, sőt, egy nap, amikor épp az egyetemen volt, egy telefonhívást fogadott az édesanyjától, hogy sajnos nincs mit tenni, költözniük kell, hajléktalanná váltak.

A fiatal nő mégsem adta fel, továbbra is dolgozott és tanult, míg egy nap megismerkedett a későbbi férjével, így felhagyhatott a hajléktalan életmóddal.

Sajnos azonban az élet továbbra se kímélte, miközben boldogan élt a férjével és gyermekeknek adott életet, olyan betegséget diagnosztizáltak nála, melynek kapcsán az orvos azt mondta neki, 50 éves korára akár tolószékbe is kerülhet.

Versenyfutás az idővel

A hírt feldolgozva Hayley átgondolta az életét, így 2017-ben átképezte magát életmódtanácsadóvá, minek következtében egy blogot is az útjára indított. A blog már némi bevételt is termelt, majd a családanya kamatoztava a közösségi médiában szerzett tudását, céget is alapított, így 2021-ben tovább, „hatszámjegyűre“ növelte a bevételeit, írja a The Sun.

Kitartó munkája eredményeképp a négy gyermeket nevelő családanya ma már havi 8.700 fontot, azaz kb. 4.000.000 forintot keres, és boldogan él Aberdeenshire-ben.

Nyitókép forrása: Facebook