Visszatért a halálból: egy túlélő megdöbbentő története

halál visszatérés

Scott Drummond még csak 28 éves volt, mikor síbalesetet szenvedett, és kórházba szállították.

A most a hatvanas éveiben járó férfi arról mesélt, hogy műtötték, hogy halt meg közben, hogy tért vissza a halálból 20 perc elteltével, és közben mit látott, írt erről a Mirror.

Ahogy meghalt, kilépett a testéből, mintegy maga fölött lebegett, és először azt látta, hogy szalad ki a nővér a szobából, és sikítja, megöltem, megöltem…

Erre azért kerülhetett sor, mert az asszisztens nem végezte megfelelően a munkáját, így fordulhatott elő, hogy Scott kilépett az élők sorából.

Ezután látta, hogy próbálják megmenteni, hogy élesztik újra, közben azonban megjelent mellette valaki, aki utasításokkal látta el, és egy varázslatos, gyönyörű helyre vitte. Oda, ahol csodálatos, csípőig érő virágok és szép fák vették körül. A férfit mérhetetlen nyugalom és jóérzés töltötte el.

A valaki közben eltűnt mellőle, Scott pedig azt látta, hogy belép a felhők közti kapuba, ekkor azonban azt hallotta, hogy:

„Nincs még itt az időd, térj vissza!“

A férfi így tért vissza az életbe, éledt a műtőasztalon újra. Közben rájött, hogy a valaki Isten volt.

Scott az eset óta újragondolta az életét, a történtekről pedig a sajtónak is beszámolt, mely az alábbi videóban is megismerhető. A felvételt már 22 millióan látták.

Ez is érdekelheti:

Visszatértek a halálból: 3 túlélő megdöbbentő története

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Tumisu képe a Pixabay -en.