Az egyedi dobozgyártás a különleges igényeket is ki tudja elégíteni

A papírdobozok jelentősége vitathatatlan, mivel a csomagszállításhoz és az ételszállításhoz is ezt a csomagolóanyagot használják a leggyakrabban. Tudjuk, hogy ez a két szektor milyen jelentős mértékben nőtt meg az utóbbi időben, ezt a tendenciát pedig a csomagolóanyag-iparnak is követnie kellett.

A standardizált megoldások kiválóan kiszolgálják a tömeggyártást, azonban vannak olyan esetek, amikor egyedi megoldásokra lehet szükség, azonban ma már ez is könnyen megoldható.

A megfelelő csomagolóanyag kiválasztása

Bármilyen termékről is legyen szó, annak érdekében, hogy a megrendelőhöz sérülésmentesen jusson el, megfelelő csomagolást kell alkalmazni. Az indepack.hu egyedi csomagolóanyag megoldásokat kínál a megrendelők számára, azonban emellett nagyon sokféle termékkel is rendelkezik, melyek közül úgy kell kiválasztani a megfelelőt, hogy maximálisan vegyük figyelembe a szállítási paramétereket.

Az ételek csomagolása

Az ételek esetében különösen el kell találnunk a megfelelő dobozt, hiszen a megrendelőhöz ugyanolyan állagban kell megérkeznie a finomságnak, mint ahogy a szakács elkészítette. Ha ez nem így történik meg, akkor a vásárló nem fog többet tőlünk rendelni, ez pedig a bevételek csökkenését fogja jelenteni.

Ha nem találunk olyan méretű dobozt, ami tökéletes lenne, akkor rendeljünk egyedi kialakítást, így az étel nem fog elmozdulni, sérülni szállítás közben.

A papírdobozok ma már folyadékok szállítására is alkalmasak!

A papírdobozok rendkívül népszerűek, gondoljunk csak a tésztásdobozokra, de ma már akár teljesen folyékony ételt, például leveseket is tehetünk beléjük. A papír ugyanis olyan folyadék- és zsírzáró réteggel van ellátva, ami megakadályozza annak átázását, a tető pedig cseppmentesen zár. 

A szendvicseknek, pizzáknak is találsz speciális dobozt, ez utóbbit szögletes vagy csapott sarokkal rendelheted meg, A tortadoboz megóvja a tortát a szállítás során, tegyél alá tortacsipkét, amivel a vásárló könnyebben kiemelheti belőle ezt a finomságot.

Az egyediség a dizájnban is megnyilvánul!

Nem csupán egyedi méretű vagy alakú dobozban tudsz gondolkodni, hiszen egy normál méretű termék esetében is könnyen egyedivé teheted a dobozt, ha saját dizájnt helyezel el rajta. A vállalkozás logójának feltüntetése kiváló reklámjelentőséggel bír, ráadásul oda is eljuthat a branded, ahová egyébként maga a reklámod nem: munkahelyekre, tömegközlekedési eszközökre, ahol mások is láthatják és megismerhetik.

A logó egyébként is kiemelt fontosságú, hiszen ezzel emelkedhetsz ki a tömegből, és ismertetheted meg az emberekkel a vállalkozásodat. Éppen ezért azt ajánljuk, hogy ne csak az üzleted látványtervébe tedd bele, hanem helyezd el a megrendelt csomagolóanyagokon is! 

A megfelelő csomagolás minden termék esetében kulcsfontosságú, legyen az csomagküldés vagy ételszállítás. Mindig olyan dobozt használj, ami megfelel a termék méretének, állagának, ezáltal biztos lehetsz benne, hogy az úgy jut el a megrendelőhöz, ahogy te szeretted volna.

Szponzorált tartalom – Hirdetés (x)