Az akrilzselék felhasználása

Az akrilzselék építése hasonlóan zajlik, mint a sima zselés vagy porcelános munkák. Először formára kell reszelni a körmöket, majd jöhet a körömbőr feloldása, illetve szükség esetén körbe is vághatjuk a száraz körömágybőrt. Ezt követően jöhet a körömlemez bolyhozása, majd a portalanítás. De vajon milyen előnyei és felhasználási lehetőségei vannak az akrilzseléknek? Ebből a cikkből minden kiderül!

Az akrilzselék felhasználása

A zselékkel való építéskor az anyagnak köszönhetően jóval gyorsabb lesz a munka. Az UV alatti kötést követően a zselé rugalmassága és a porcelán erőssége elegyedik egymással, így egy igazán egyedi körmöt varázsolhatunk bármely vendégünk számára. Ezekre bátran kenhetünk különböző színű lakkokat, illetve mintázhatjuk is azokat. Legyen szó virágokról, hópelyhekről vagy bonyolultabb ábrákról, mindegyiket könnyedén megvalósíthatjuk.

A felhasználás lépései

Az új gyártmányoknak köszönhetően a terméket pontosan tudjuk adagolni, csak a megfelelő mennyiséget visszük fel a körömre, mindenféle anyagveszteség nélkül. Jóval gyorsabban építhető vele a köröm, így a munka is pörgősebben zajlik, ennek hatására több vendéget fogathadunk a szalonba. A zselék nem igényelnek alapozót, ráadásul érzékeny körmökre is kiválóan használhatóak, hiszen nem égetik azt a lámpa alatt.

Az akrilt kis lapáttal szükséges adagolni, akár tégelyes, akár tubusos változatot vásároltunk. Az anyag rendkívül sűrű és nagy mennyiséget nehezen lehet hajlékony ecsettel eldolgozni. A lapát segítségével a kívánt adagot kenjük a körömre, majd kezdjük el elteríteni azt. Ha menet közben az ecset túl ragadóssá válna, mártsuk a fixálóba, majd a felesleges folyadékot itassuk le egy papírtörlőn.

A köttetés után formázzuk meg a körmöt, ami vonatkozik a szélekre és a körömlemezt fedő részekre egyaránt. Végezetül portalanítás után fényzselével fejezzük be a manikűrt. Természetesen használhatunk körömlakkot is, ezt a fényzselé felvitele előtt tehetjük meg.

2M Beauty acryl gél lakkok

A 2M Beauty acryl gél lakkok, más néven akrilzselék forradalmian új fejlesztésű termékek. Ezek ötvözik a zselék és a porcelánok legjobb tulajdonságait. Előbbiekkel rendkívül rugalmasan lehet dolgozni, addig utóbbit erős és formázható anyag jellemzi. A márka termékeivel könnyedén és gyorsan készíthető tartós és egyedi köröm. A szakemberek számára jóval gyorsabb munkát tesz lehetővé, így a vendégekkel is jóval hamarabb végezhetsz.

Összegezve:

Az akrilzselék használata egyre jobban terjed a körmös szakemberek körében. Mivel egy rendkívül rugalmas anyagról van szó, amely hosszan is tart, bárki szívesen alkalmazza ezt a technikát. Nagy előnye, hogy nagyon gyorsan lehet velük dolgozni, így jóval több vendéget fogadhatunk a szalonban. A 2M Beauty acryl gél lakkok is ide tartoznak, amelyekben a zselék és a porcelánok jó tulajdonságai elegyednek egymással.