Mit tartalmazhatnak az ideális céges karácsonyi ajándékcsomagok?

Ma már bevett és elvárt szokás az üzleti partnereknek és a munkatársaknak céges karácsonyi ajándékot adni, és azzal kifejezni a megbecsülést, megköszönni a lojalitást, a közös együttműködést. 

A választás azonban egyáltalán nem könnyű, ráadásul sok ügyfél és munkavállaló esetén komoly költséget is jelenthet, ami még inkább átgondolásra késztetheti a cégtulajdonosokat. Azonban nem szabad abba a hibába esni, hogy költségcsökkentés címén olcsó és gagyi, esetleg reklámajándékokat adjunk, hiszen azok révén a kívánttal ellentétes hatást érhetünk el. Kevesebb rendelkezésre álló összegből is választhatunk kreatív céges karácsonyi ajándékokat a Belliótól, ha tudjuk, mit keressünk. 

Unalmasak-e a jól bevált céges ajándékok?

Ha nincs ötleted, vagy időszűkében vagy, a hagyományos ajándékkosarak nagyszerűek lehetnek, amennyiben prémiumminőségű, és napjaink trendjeinek megfelelően kézműves termékeket választasz bele. Ezek lehetnek exkluzív szeszes italok, különféle édes és sós nassolivalók, különleges élelmiszerek, hungarikumok, kozmetikumok, a megajándékozni kívánt személyek nemétől, fontosságától függően.

A csomagolás is az ajándék része, így erre a részletre is fordíts gondot, különösen a hölgyek esetében, továbbá ne feledkezz meg az üdvözlőkártyákról, hogy a céged beazonosítható, emlékezetes legyen! Persze arra figyelj, hogy ne ez domináljon, legyen diszkrét, hiszen nem repiajándékokról van szó!

Mi lehet kreatív céges ajándék?

A szűkösebb költségvetés nem lehet gátja az ötletességnek, az unalmas toll és bögre párosításokon túl is vannak lehetőségek, illetve ez típusú ajándék is lehetőséget ad személyes meglepetések kitalálására. 

Ha magad szeretnéd összeállítani a csomagokat, érdemes végigböngészni az ajándékküldő cégek kínálatát, de bármire is esik a választásod, arra figyelj, hogy ciki és túlzottan személyes figyelmességeket ne adj! Igaz ennek az ellentéte is, a céges ajándékozásnak megvannak a maga szabályai, túlzottan nagy értékűt se válassz!

Ha úgy gondolod, és ebben a partnerek is egyetértenek, a tárgyi ajándékokon túl is van élet, sőt nem is csak a már megszokottá vált élményajándékok lehetnek nagyszerűek, hanem az is, ha egy nemes ügy mellé állsz, és a meglepetésekre szánt összegből a partnerek nevében rászorulókat, egy-egy társadalmi alapítványt, egyesületet támogatsz. 

Ajándékok élménnyel egybekötve

Nagyobb és emlékezetes meglepetést szerezhetsz, ha a munkatársaknak, üzleti partnereknek szánt jelképes ajándékokat egy hozzá kötődő élmény keretében adod át. Egy üveg prémium bor, pálinka vagy más nemes ital, de egy csokoládé vagy bonbon is nagyobb élmény lehet, ha egy kóstoló vagy közös sütés-főzés keretében történik. Vagy kulturális élményekkel, koncerttel, színházi előadással is meglephetjük őket. 

Egyedi és nívós megoldásokra szűkös keret esetén is számos megoldás létezik, gondolunk itt egy fotóval díszített vagy szépírással megírt személyre szóló üdvözlőkártyára vagy egy trendi videóüzenetre.

Szponzorált tartalom – Hirdetés (x)