Hónapok óta élt egy férfi a nő házában úgy, hogy a nő nem is tudott róla – Videó!

Egy TikTok felhasználó, aki csak “K” betűvel azonosítja magát, sokkoló történetet osztott meg a közösségi médiában.

Elmondása szerint egy ismeretlen férfi hónapokig élt a házában anélkül, hogy tudomást szerzett volna róla, írja a 24.hu.

K beszámolója szerint, amikor 26 évesen megvásárolta álmai otthonát, nem gondolta volna, hogy majd egy rejtélyes betolakodó is oda fog „költözni“. A fiatal anya, aki két gyermekét egyedül neveli, keményen dolgozik, gyakran 10-12 órás műszakokban, így a gyermekei gyakran a nagyszülőknél töltik az éjszakát, azaz a ház sokszor üresen állt.

Egy nap, miután a gyerekeket a szüleinél hagyta, hazatért, hogy pihenjen egy kicsit, így lefeküdt aludni. Ekkor azonban zajt hallott, és amikor kihajolt az ágya széléről, azt vette észre, hogy egy kék farmer és egy fekete zokni lóg ki az ágy alól. Rémületében azonnal elhagyta a házat, beugrott az autójába és értesítette a rendőrséget.

@thehodgepodgeplace

I have told the story before, but it took me a lot longer so here is the #SquatterStory #Squatter #StoryTime #Trauma

♬ original sound – K♥️

Kiderült, ki a férfi

A rendőrség érkezése előtt K megdöbbenve látta, hogy a férfi, akit korábban fűnyírással bízott meg, kisétál a házból és eltűnik a távolban. A rendőrök átkutatták a házat, így K számos, addig nem észlelt furcsaságot vett észre: mosatlan edények, hiányzó tárgyak jelezték, hogy valaki más is használta az otthonát.

A betolakodó végül beismerte, hogy négy hónapja él a házban. Elmondása szerint betört, amikor K nem volt otthon, használta a zuhanyzót, játszott a gyerekek PlayStationjén és evett az ételeiből is. A rendőrség később felfedte, hogy a férfi birtokában voltak K és más nők fehérneműi is, ami még inkább megerősítette a nő aggodalmait.

A nyitólép csak illusztráció, forrás: Image by senivpetro on Freepik