AZ IWG TOVÁBB BŐVÜL MAGYARORSZÁGON – NÉGY ÚJABB REGUS, VALAMINT HQ KÖZPONT NYÍLIK HAZÁNKBAN

hibrid munkamegoldás IWG

Az IWG, – a hibrid munkamegoldások piacának első számú szolgáltatója, amelyhez a Spaces és a Regus brand is tartozik – 4 új helyszínen, összesen 5.944 m2-en nyit újabb korszerű és rugalmas munkaterületet. A projektek az IWG-vel közös partneri együttműködésekben valósulnak meg, az irodapiacon már jól ismert és népszerű Regus márkanév alatt.

 A Regus IN15 Office Park lenyűgöző 1.792 m2-es irodaterület Budapest egyik dinamikusan fejlődő kerületében

 A Regus Köki Terminál hamarosan 1.317 m2-es munkaterületet kínál leendő ügyfeleinek

 A HQ Budaörs 700 m2-es irodaterülettel rendelkezik közel a biatorbágyi Regus Tópark Centerhez

 Magyarország egyik legnagyobb vidéki városában Pécsett, a Regus Fészek irodaház impozáns épületben 2.135 m2-en várja leendő bérlőit

 Az újabb helyszínekkel az IWG tovább erősíti magyarországi jelenlétét, és fémjelzi azon törekvését, hogy a jövőben minél több helyszínen csúcsminőségű megoldást kínáljon az egyre népszerűbb hibrid munkavégzéshez, valamint az ehhez kapcsolódó igények kiszolgálásához

 A projektek az épületkomplexum tulajdonosaival kötött partnerségi megállapodások eredményei, amelyek során az IWG által márkás és rugalmas munkakörnyezetek születnek az ország több pontján

 A helyszínek fontos mérföldövek az IWG tervében, hiszen a következő egy év során a cég világszerte 1000 új helyszínnel kívánja bővíteni portfólióját

Az IWG, a hibrid munkamegoldásokat kereső vállalkozások növekvő igényeire reagálva a következő évben világszerte 1000 új helyszínnel kívánja bővíteni portfólióját. A hibrid munkavégzés révén a vállalatok jelentősen alacsonyabb költségalappal dolgoznak, amely a cégeknek alkalmazottanként átlagosan akár 11 ezer dolláros megtakarítást jelenthet.1

Az IN15 Office Park Budapest XV. kerületében – közel az M3-as autópályához és az M0-s körgyűrűhöz – a főváros dinamikusan fejlődő részében található. Az irodapark tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, 10 perc alatt elérhető két közeli buszmegálló és az M2 metróvonal. Az egyedülálló iroda komplexum szem előtt tartva a legmagasabb biztonsági előírásokat magas színvonalú, környezetbarát irodahelyiségeket kínál modern közösségi terekkel, tárolási megoldásokkal és fedett parkolóhelyekkel. A különböző kényelmi szolgáltatások az ügyfelek magas szintű igényeit igyekszik kielégíteni: közös használatú tárgyalók, jól felszerelt konferenciaterem, étterem és fitneszterem, valamint autómosó szolgáltatás is elérhető.

A népszerű Köki Terminálban is kialakításra kerül egy újabb Regus központ, amely további 1.317 m2 irodaterülettel bővíti az IWG hazai portfólióját. Az IWG ügyfeleinek könnyen elérhetőek az üzletközpontban található éttermek, üzletek, valamint egy tágas parkoló.

Budaörs a főváros egyik leggyorsabban fejlődő agglomerációs területe, ahol az irodaterületek iránti kereslet dinamikusan növekszik, és az IWG népszerűsége töretlen. Az első hazai HQ márkanevet viselő helyszín, a HQ Budaörs központi elhelyezkedése rendkívül kedvező, tömegközlekedéssel az M4-es metró Kelenföld vasútállomástól 8 perc alatt, autóval a belvárosból mindössze kb. 15 perc alatt elérhető.

Pécs, Délnyugat-Magyarország regionális központja 150.000 fős lakosával hazánk ötödik legnagyobb városa. A belvárosban található Fészek Irodaház elhelyezkedése kiváló, a posta, a vasútállomás, a buszmegállók, szállodák, éttermek, bevásárlóközpontok, parkok és Pécs főtere az irodaház közvetlen közelében található. Az új helyszín a Regus márkával közösen elsőként teremti meg a hibrid munkakörnyezetet a Dél-dunántúli régióban. Az átalakított Fészek Irodaház a jövőben nemcsak Pécs, hanem a régió irodapiacának meghatározó szereplőjévé válik.

Az épületek tulajdonosai mind a négy helyszínen az IWG platformját választották, hogy a hibrid munkavégzés iránt gyorsan növekvő keresleten keresztül maximalizálják ingatlanjaik megtérülését. A technológiai platformba évente mintegy 50 millió fontot befektető IWG hozzáférést biztosít partnereinek a vállalat teljes szakértelméhez, a design és fit-out, valamint az értékesítés és marketing támogatásokhoz.

Az új Regus épületekben irodák, tárgyalók, co-working és kreatív terek kapnak helyet.

A kiváló elhelyezkedésű 4 új helyszín a legkülönbözőbb iparágakban működő cégek és induló vállalkozások számára biztosít munkaterületeket, az IWG Design Your Own Office szolgáltatása pedig lehetővé teszi, hogy az irodákat saját igényeik szerint rendezhessék be.

Az IWG, a rugalmas munkaterületek és a co-working piacának globális vezető hálózata, több mint 120 országban található 3500 helyszínnel. Ügyfelei az IWG alkalmazáson keresztül a világ bármelyik részéről bármikor hozzáférhetnek az összes helyszínhez és üzleti szolgáltatáshoz.

A hibrid munkavégzés népszerűségével a hagyományos irodák kihasználtsága csökken: a vállalkozásoknak egyre kevesebb állandó irodára van szükségük és a rugalmas irodaszolgáltatások felé fordulnak. 2022-ben az IWG világszerte több száz új partneri helyszínnel bővült és a következő egy évben újabb 1000 helyszínnel kívánja növeli portfólióját. Az anyavállalat ügyfelei között a világ legsikeresebb vállalkozói és magánszemélyei találhatóak, valamint a Fortune 500 vállalatainak 83%-a is üzleti partnere.

„Ezzel a 4 új helyszínnel tovább erősítjük a magyarországi jelenlétünket. Budapest, Budaörs és Pécs fontos üzleti csomópontokként ideális helyszínek, amelyekkel további lendületet adunk terjeszkedési terveinknek. A kiváló minőségű, rugalmas munkaterületek iránti igény továbbra is növekszik, ahogy a hibrid munkavégzés válik az új sztenderddé. Nagyon örülünk az új partnerségeknek, amelyekkel a Regus és a HQ márkákat továbbfejlesztettük, és amelyek csúcsminőségű irodatereket kínálnak az épületekben”mondta Mark Dixon, az IWG vezérigazgatója és alapítója.

Az IWG többmárkás terjeszkedési stratégiájának lényege, hogy minden típusú vállalkozás számára vonzó megoldásokat kínáljon. Az IWG személyes, pénzügyi és stratégiai értéket teremt a vállalkozások számára a világ legérdekesebb és legismertebb vállalataitól kezdve a magánvállalkozásig. Az IWG ügyfelei maximálisan kihasználják a rugalmas munkavégzésben rejlő lehetőségeket a termelékenység, a hatékonyság, az agilitás és az elérhetőség növelése érdekében.

További információért látogasson el az www.iwgplc.com weboldalra, az IWG-vel való partnerségről pedig a https://www.iwgplc.com/develop-a-location oldalon talál bővebb információt.

Az IWG hálózata 120 országban van jelen és közel 3500 helyszínt foglal magában, a Fortune 500 vállalatainak 83%-a tartozik a cég egyre növekvő ügyfélköréhez.

A vállalat a márkáin – Regus, Spaces, HQ, Signature – keresztül vállalkozások és emberek millióit támogatja abban, hogy produktívabban tudjanak dolgozni: a világ vezető hibrid munkaplatformja által professzionális, inspiráló és kollaboratív munkaterületeket és digitális szolgáltatásokat kínál, amelyek mind elérhetőek az IWG alkalmazásain keresztül.


1  Forrás: Global Workplace Analytics