Nyaralás luxusszínvonalon a közeli Karintiában

Ha meghallja valaki azt, hogy Karintia, egyből a gyönyörűen zöldellő táj, a havas hegycsúcsok és a magával ragadó történelmi látványosságok jutnak az eszébe. Aki nem szeretne nagyon messzire utazni tavaszi vagy nyári pihenése alkalmával, annak pont tökéletes választás lehet Ausztria, hiszen autóúttal is még ideálisan megközelíthető. Ennek a szomszédos országunknak szinte minden szeglete csodás, mégis Karintia az egyik leglátogatottabb tartománya, nem hiába.

Tavasztól már ébred a természet

Karintia egyben síparadicsom is, de aki tavasszal érkezik erre a mesés tájra, része lesz mindannak a változásnak, amely ebben az évszakban tetten érhető a természetben. A szálláslehetőségeket a Hotel OTP Birkenhof**** akciós ajánlatai között érdemes keresni, hiszen náluk egy luxuskörnyezetben lesz élvezhető mindez, megannyi szolgáltatással szállodán belül és kívül is.

A szálloda Bad Kleinkirchheimban található, amely Karintia szívében helyezkedik el, és elmondható, hogy valójában egy óriási wellness, ahol mindenki megtalálja a kedvére való kikapcsolódási lehetőséget. A hegyek-völgyek között megbúvó hotel közvetlen környezete is számtalan kültéri programlehetőséget kínál, de messzebbre utazva is megannyi csodában lehet része az idelátogatóknak.

Karintia legdélebbi tartománya Ausztriának, így itt a legmagasabb a napsütéses órák száma, ezért nem ritka, hogy valaki miután lecsúszik a havas lankákon, megmártózzon valamelyik kristálytiszta hegyi patakban vagy tóban, miközben élvezi a madárcsicsergést és a kápráztató látványt.

A szállodából is élvezhető panoráma

A csodálatos táj varázsa már érkezés után rabul ejt mindenkit, hiszen a szálloda megannyi pontjából megtekinthető a csodálatos panoráma. Bármelyik részen foglal szállást, a szobája valamilyen hegyre fog nézni. De ha igénybe veszi a szálloda Technogym gépekkel felszerelt edzőtermét, akkor sportolás közben is folyamatosan gyönyörködhet a kilátásban a hatalmas üvegablakokon keresztül.

A kizöldellő bad kleinkirchheimi rétek, a csörgedező vízfolyások, a friss tavaszi illatok, mind-mind hívogatják a turistákat, hogy megtapasztalják az ember és környezete ily módon való harmonikus együttélését. A szálloda közelében két termálfürdő is található, ahol a passzívabb pihenésre vágyók találhatják meg számításukat.

Túra- és kerékpáros útvonalak garmadája

A térség híres szerteágazó túra- és biciklis útjairól, amely minden szintű kirándulónak és bringásnak tartogathat kihívásokat. Itt mindenki megtalálja a kedvére való kikapcsolódást, akár amatőr biciklisről vagy profi versenyzőről van szó. A térségben található Európa legnagyobb Flow Trail útvonala, de a golfozás szerelmesei is válogathatnak a különféle nehézségi szintű pályák közül.

Az úszáson és síelésen kívül egész évben lehet lovagolni, teniszezni is. A szálloda közelében a két gyógyfürdőn kívül egy bobpálya is található. Aki pedig inkább a hotelben mozogna, kipróbálhatja a szálloda squash termét vagy bowling pályáját is.

Szponzorált tartalom – Hirdetés (x)