Neked is lehet egyedi, jól működő weboldalad

Manapság már vannak különféle megoldások arra, hogy akár saját magad is elkészítsd a weboldaladat. Persze ehhez nem árt megnézni néhány tutorial videót, ami jó pár órádat felemésztheti, és akkor magáról a munkáról még nem is beszéltünk.

Ha nem szeretnél erre ennyi időt szánni, vagy a napi teendőid mellett nem is tudsz, akkor van más, egyszerűbb megoldás is. Elkészíttetheted weboldaladat az AB Plusz csapatával is. Ők igazi profik, akik szakmabeliként minden felmerülő problémára tudják a megoldást.

Ezt kell tenned, ha profikat bíznál meg a honlapod beindításával

Első lépésként keresd fel a fenti linkre kattintva az AB Plusz weboldalát, majd vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Írd meg, hogy pontosan milyen oldalra lenne szükséged, és mik volnának az elképzeléseid a funkciók és a kinézet kapcsán.

Nyugodtan küldhetsz konkrét weboldalakat is, amihez hasonlót szeretnél a magadénak tudni. Ezt követően kapni fogsz egy körülbelüli árajánlatot, valamint egy határidőt, amikorra el tudna készülni az oldalad. Ha ezeket elfogadhatónak találod, akkor kezdődhet a munka érdemi része.

Jöhetnek az egyeztetések a konkrétumokról

Egy következő körös megbeszélés keretein belül már rá is térhettek, hogy pontosan hogyan működne, hogyan nézne ki a honlapod. Egy bonyolultabb oldal esetén több egyeztetésre is szükség lehet. Jellemzően azonban legalább a 90%-át meg fogjátok tudni beszélni a weboldalad kapcsán már az első körben. Jó hír, hogy az AB Plusznál a minimális változtatási igényeket rugalmasan kezelik.

Ezután kapsz majd egy végleges árajánlatot, amiben már csak akkor lesz változás, ha te magad valamilyen plusz funkciót kérsz az eredetileg megbeszélthez képest. Amennyiben az ajánlat kedvező számodra, akkor lesz némi papírmunka. Megkapod postai úton a szerződést a weboldal elkészítésére vonatkozólag. Ezt alá kell írnod, és két példányban vissza kell küldened. Végül az egyik példányt visszakapod, amit már az AB Plusz is aláírt.

Ha megvan a szerződés is, akkor felpörögnek az események

Amennyiben mindkét fél aláírja a szerződést, akkor néhány látványterv közül ki kell választanod azt, ami tetszik. Ezt követően a webprogramozók neki is láthatnak a honlapod elkészítésének.

Nem fogsz azonban zsákbamacskát kapni, hiszen a fejlesztés alatt is tarthatod a kapcsolatot az AB Plusz csapatával, és folyamatosan láthatod egy teszt oldalon, hogy hol tart a munka. Amikor elkészül a weboldalad, akkor tüzetesen átnézheted, kipróbálhatod minden funkcióját, mielőtt ténylegesen átadásra kerülne.

Ezért érdemes az AB Pluszt választanod

Az AB Plusznál modern, letisztult dizájnnal rendelkező honlapokat készítenek, amelyeken nagyon könnyű navigálni. A honlapok keresőbarát felépítésűek, szabványos HTML/CSS technológiára épülnek, így akár a céges bemutatkozó oldalad, akár egy webshop létrehozására is bátran felkérheted ezt a csapatot.

Szponzorált tartalom – Hirdetés (x)