Mivel torzszülöttként jött a világra, a szülei azonnal lemondtak róla

Jono Lanchaster boldogság

Jono Lanchasterről, mivel egy ritka betegség miatt eltorzult arccal jött a világra, szinte azonnal lemondtak a szülei, írja a Mirror.

A baba Treacher Collins szindrómában szenvedett és szenved ma is, hisz eltorzult arcvonásai nem változtak, nem változnak az idő előrehaladtával.

A kisfiúnak a betegség miatt igen nehéz gyerekkora volt, nem elég, hogy elhagyták a szülei, egyfajta számkivetettként, árván élte mindennapjait.

Pozitív változás

A történetben azonban pozitív változás állt be akkor, amikor egy szociális gondozó, Jean Lanchaster örökbe fogadta és felnevelte a gyermeket, mégpedig teljes odaadással, szeretetben.

A kisfiú egy ideig gyűlölte magát, ahogy kinéz, hisz társai sokat csúfolták az iskolában, aztán felnőve rájött, hogy ő csak más, mint a többiek, egyfajta küldetése van az életben, és így már el tudta fogadni önmagát.

Jono megpróbálta felvenni a kapcsolatot a vér szerinti szüleivel, ők azonban teljes mértékben elzárkóztak a találkozástól. Mint írták, a további megkereséseket is, amennyiben lesznek ilyenek, figyelmen kívül fogják hagyni.

Az elutasítás ugyan nagyon fájt Jonónak, mégis büszkeséggel töltötte el, hogy volt bátorsága megkeresni a szüleit. Ugyanakkor az is tudatosult benne, hogy lezárhatta az élete egy fejezetét, és elkezdhetett mással foglalkozni.

Hogy a hasonló problémákkal küszködő embereknek segíteni tudjon, Jono létrehozott egy alapítványt, munkáját a nonprofit szervezet keretében végzi, reményt adva ezzel sok elesett embernek.

Története sok olvasót megérintett, az Instagramon 271.000 követővel bír.

A történet azonban itt nem ér véget

A fiatalemberre időközben rátalált a szerelem. Mégpedig egy igen csinos nő, Laura Richardson személyében…

Kép forrása: jonolanc – Instagram