A reinkarnációs utazás

reinkarnációs utazás

A reinkarnációs utazás egy mély önreflexióra és önismeretre épülő folyamat, ahol az egyén felfedezheti múltbéli életeit, karmikus vállalásait, és ezek hatását a jelenlegi életére. Ez a fajta spirituális utazás segíthet megérteni és feloldani az életünkben jelen lévő blokkokat és nehézségeket.

A reinkarnációs utazás lépései

Az utazásban két szereplő van: a kliens, aki válaszokat keres életének negatív aspektusaira, és a konzulens, aki segíti ezt az utazást.

A konzulens segítségével a páciens visszakerül abba az életébe vagy élethelyzetébe, ahol a jelenlegi problémák gyökerei találhatók.

A gyökér ok kerül feltárásra és feldolgozásra.  Az utazás célja, hogy felszínre hozza és feldolgozza azokat a hátráltató mintákat, amelyek gátolják a személyt a boldog és szabad élet megélésében.

Az utazás mély tudatállapotban történik. A kliens mély, nyugodt tudatállapotban van az utazás során, amely lehetővé teszi a múltbeli emlékek és érzések felszínre kerülését.

A regressziós utazás hatásai

- Mélyíti az önismeretet. Az utazás során a kliens jobban megismerheti önmagát, múltbéli életének eseményeit és ezek hatásait a jelenre.

- Javítja az életminőséget. Sokan, akik részt vesznek ezen az utazáson, jelentős változásokról számolnak be életükben, legyen szó kapcsolatokról, életmódról vagy személyes fejlődésről.

- A reinkarnációs utazás segíthet megérteni és megoldani az emberi kapcsolatainkban felbukkanó nehézségeket.

A reinkarnációs utazás egy összetett és mély spirituális folyamat, amely lehetőséget kínál az egyénnek a múltbéli életek és a jelenlegi élet összefüggéseinek megértésére. A sikeres utazások gyakran hoznak magukkal jelentős belső változásokat és új perspektívákat, amelyek hozzájárulhatnak egy boldogabb és teljesebb élethez.

Kinek és mikor ajánlott?

A reinkarnációs utazás egy alternatív módszer, amely számos lelki és érzelmi probléma esetén nyújthat segítséget. Fontos megjegyezni, hogy ez a technika nem helyettesíti az orvosi vagy pszichoterápiás kezeléseket, és nem alkalmas betegségek diagnosztizálására vagy gyógyszeres kezelésére.

Ajánlott területek

- Lelki eredetű problémák: olyan helyzetekben, ahol a problémák mögött lelki eredet sejthető.

- Egészségügyi problémák: bizonyos egészségügyi problémák esetén, különösen, ha azok hátterében lelki okok állnak.

- Önelfogadás és az önszeretet hiánya esetén. Segíthet az önértékelési problémák és az önelfogadási nehézségek leküzdésében.

- Szorongás és fóbiák feloldásához. Alkalmazható különböző szorongásos állapotok és fóbiák esetén.

- Megmagyarázhatatlan félelmek. Olyan félelmeknél, amelyek eredete nem egyértelmű.

- Egy bizonyos életterület megakadásának feloldására. Amikor valaki úgy érzi, hogy egy adott területen (például karrierben vagy személyes fejlődésben) nem tud továbblépni.

- Párkapcsolati problémák megoldásában is segíthet, a nehézségek okát könnyebben megérthetjük és a feloldásuk is könnyebb lehet.

- Szexuális problémák kiküszöbölésében is érdemes kérni a reinkarnációs utaztatást. Támogatást nyújthat az intimitás megélésével kapcsolatos gondok esetén.

- Gyermekkori traumák felodása. Támogatja a múltbéli traumák feldolgozását.

- Elhízás és étkezési zavarok esetén is alkalmazható a problémák mélyebb okainak feltárására.

- Támogatást nyújthat a depressziós állapotok kezelésében.

Az itt alkalmazott technikák nem orvosi vagy pszichoterápiás kezelések helyettesítői. A módszer a fizikai testet körülvevő emberi energia mező tisztítására és erősítésére irányul. Mindig ajánlott szakemberrel konzultálni az egészségügyi vagy lelki problémák kezelése előtt.

lelekutazas.hu

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Victoria képe a Pixabay -en.

Sajtóközlemény